- 20 -

5.2K 147 3
                                    

POV Jason

"Emily alsjeblieft, laat me erin." Ik klop op de deur van mijn slaapkamer die Emily op slot heeft gedraaid. "Rot op!"

"Emily?" Geen reactie. Oké, ze vraagt erom. Ik pak van het randje van mijn deurpost de reservesleutel en open de deur. "Hoe ben je..." Nog voordat ze haar vraag kan afmaken houd ik de reservesleutel in de lucht en begrijpt ze het al.

Ik kom naast haar zitten en leg mijn hand op haar been. "Ik wist hier niets van." Ze kijkt me ongeloofwaardig aan. "Dus je gaat mij vertellen dat dit niet jouw plan was om mij in je bed te lokken?" Vraagt ze huilend. De tranen in haar ogen geven een glinstering aan haar ogen.

"Nee, echt niet. Dit heeft mijn vader achter mijn rug om geregeld. Ik wou alleen dat je hier zou zijn voor Luke." Geef ik eerlijk toe, alhoewel het wel een briljant idee geweest zou zijn.

Ik kijk naar het jongetje dat op de bureaustoel probeert te klimmen. "Hij mist je." Zeg ik knikkend in de richting van Luke.

"Mama papa op." We kijken beiden naar Luke die zelfstandig op de bureaustoel is geklommen. "Doe je wel voorzichtig Luke?" Vraagt Emily dan lachend tussen haar tranen door. Hij kijkt ons met grote ogen aan en begint dan ineens te lachen.

"Emily, het spijt me." Ze kijkt me even recht in mijn ogen aan. Haar ogen doorboren die van mij en houden ze in haar greep. Haar lange wimpers raken net de huid boven haar ogen en ik zie een traan vanuit haar ooghoek over haar wang rollen. Snel veegt ze hem weg.

"Dus ik moet nu doen alsof ik jouw vriendin ben?" Ik knik en vertel haar de situatie van mijn vader. "Als dit uitkomt, zal niemand meer naar hem luisteren en wordt deze stad één grote chaos."

"Dus we moeten ons gedragen als een gelukkig stelletje met een kind?" Weer knik ik en laat mijn handen door mijn haar glijden. "Het klinkt inderdaad belachelijk." Lach ik hoofdschuddend. Mijn vader moest weer eens zo'n belachelijk idee bedenken.

"En wat nou als ik verliefd word?" Vraagt ze voorzichtig, maar ze lijkt open te staan voor het plan. Ik begin te lachen door haar vraag, die gedachten alleen al.

"Op mij? Slecht idee schatje." Grap ik. Ze rolt met haar ogen. "Op iemand anders, sukkel." Zegt ze dan opgejut. Ik haal mijn schouders op. "Dat kan niet."

"Dus ik mag niet verliefd worden op andere jongens terwijl jij met elk meisje naar bed gaat?" Vraagt ze dan een beetje beledigd.

"Laten we een deal sluiten. Jij houdt je aan het contract en ik beloof je dat ik ook bij andere meisjes vandaan blijf." Zeg ik. Waarom zeg ik dat in godsnaam?

Ook Emily is verbaasd, dat zie je meteen. Is het dan zo raar dat ik dit zeg? "Meen je dat?" Vraagt ze dan.

Ik steek mijn hand uit. "Hebben we een deal?"

"Weet je, ik doe dit niet voor jou of je vader, maar voor Luke." Met die woorden schudt ze mijn hand.

"Dan hebben we een deal." Domste deal in mijn hele leven.

Badboy's Kid [Part 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu