- 48 -

4.5K 137 1
                                    

POV Emily

"Jason, mag ik binnenkomen?" Vraag ik voorzichtig. Ik krijg geen antwoord van hem en pak de reservesleutel van boven zijn deurpost. "Jason, gaat het?"

Ik tref Jason starend naar een handgeschreven brief aan. "Cindy is mijn ex." Begint hij als ik naast hem op bed ben komen zitten. "Ze heeft twee jaar geleden zelfmoord gepleegd." Gaat hij verder. Ik houd mijn adem even in, dit is zo heftig.

"Ik was echt verliefd op haar, Emily. Ik zou voor haar door het vuur gaan." Zegt hij knikkend en met tranen in zijn ogen. "Maar?" Vraag ik als hij enige tijd niets meer heeft gezegd.

"Haar vader." Zegt hij om mijn zin af te maken. "Hij wou ook burgemeester worden en daarom mochten we niet daten."

"Maar we deden het stiekem wel." Lacht hij zachtjes. "Het was zo spannend, Emily." Hij pakt mijn hand en gaat door met zijn verhaal.

"We spraken 's nachts af en zorgden dat we voor de ochtend weer thuis waren. Een jaar lang hielden we het vol om in het geheim af te spreken."

"Maar op een gegeven moment kwam ze niet meer opdagen. Elke avond zat ik waar we normaal altijd afspraken, maar ze kwam maar niet." Hij veegt een traan weg en glimlacht even naar me voordat hij weer hopeloos naar de grond staart.

"Na zes maanden wachten, gaf ik de hoop op. De laatste avond dat ik had besloten daar te gaan zitten om op haar te wachten, stond haar vader opeens bij het bankje en gaf me deze brief. Hij zei dat ze dood was, ze had haar polsen doorgesneden."

"Dit is de brief, ik heb hem bewaard. Ze vertelt me waarom ze het deed." Hij overhandigd mij de brief en zegt dat ik hem mag lezen.

"Weet je zeker dat ik het mag lezen? Het is nogal persoonlijk." Hij knikt en kijkt me daarna aan. De glinstering in zijn ogen is dit keer niet van geluk, maar van de tranen in zijn ogen.

"Je bent mijn vriendin, natuurlijk mag je het lezen."

Badboy's Kid [Part 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu