- 58 -

4.7K 132 0
                                    

POV Emily

"Hoe ging het met Cindy?" Vraag ik hem als we aan de keukentafel zitten. Hij vertelt me wat er gisteravond gebeurd was toen ik in slaap was gevallen.

"Ik wil het kindje houden, Jason." Zeg ik eigenlijk met angst voor zijn reactie. Ik weet dat hij gisteravond zei dat hij het kind ook wou houden, maar wat als hij dat zei om Cindy weg te jagen?

"Ik ga er alles aan doen om een goede vader voor ons kindje te zijn, Emily." Hij trekt me dicht tegen hem aan en ik voel zijn warme adem in mijn nek.

"We moeten het wel aan je ouders vertellen." Zeg ik dan. "Ja, ik weet het. Je had hun reactie moeten zien toen ik het ze vertelde over Luke." Ik lach. "Ja, maar jij was dronken."

"Uhhh... We waren ook dronken toen we dat condoom vergaten." Kaatst hij terug. "Oké, dat is waar." Zeg ik lachend.

"We kunnen het beter nu vertellen." Stel ik voor. Jason knikt. "Waarschijnlijk wel, ja."

Aan de keukentafel is het heel stil. "Jason, waarom zijn we hier. We hebben wel genoeg drama meegemaakt de afgelopen maand. "Ik weet het." Zegt hij. Hij is overduidelijk enorm zenuwachtig voor de reactie van zijn ouders.

"Ik ben zwanger." Zeg ik nog voordat Jason kan zeggen wat hij wou. Monika staat meteen op en trekt me huilend in een knuffel. "Gefeliciteerd!"

Ook Jason's vader geeft me een knuffel. Verbaasd kijken Jason en ik elkaar aan. "Jullie zijn niet boos?" Vraagt Jason zijn ouders.

"We hebben al zoveel meegemaakt. We zijn gewoon blij dat jullie gelukkig zijn." Zegt zijn moeder. "Dank je."

"Luke, je krijgt een broertje of zusje." Zegt zijn moeder tegen Luke. Het jongetje springt in de lucht en vraagt even later wat dat is.

"Een baby. Later kan je samen spelen." Leg ik hem snel uit.

"Ja, broertje of zusje!"

Badboy's Kid [Part 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu