- 11 -

5.5K 160 10
                                    

POV Jason

Verdomme, dit ga je niet menen. "Emily?" Ik tik haar zachtjes aan als ik haar in mijn bed zie liggen. Haar ogen gesloten en het dekbed optrokken tot aan haar oksels.

"Emily, wordt wakker." Ze reageert niet. Ik zucht en ga op het bed zitten. Wat moet ik nu?

Ik kijk weer naar de twee. Luke ligt bovenop Emily en zuigt op zijn duim. En Emily, wauw. Haar lichtbruine haren liggen verspreidt over mijn kussen, haar lippen een beetje getuit, haar ogen gesloten en haar arm om het kleine jongetje heen. Ze is eigenlijk best knap. Ze is één van de weinige meisjes van school waarmee ik nog niet naar bed ben geweest. Ze valt niet voor mijn charmes of ze kan het heel goed ontkennen.

Ik zou tegen mezelf liegen als ik zou zeggen dat ik haar nu niet graag zou doen. Haar borsten zijn net te zien en, jeetje, welke cupmaat zou ze hebben? C of D? Misschien is het wel dubbel D. Jezus, Jason stop met fantaseren over Emily's borsten.

Je gaat geen seks hebben met Emily. Ze is hier gekomen om op te passen en ik kan haar beter te vriend houden. Dan kan ze dat vaker doen. Maar seks met de oppas klinkt heerlijk. Stop Jason, stop.

Ik druk snel een kus op het voorhoofd van Luke en ik bekijk Emily nog even van dichtbij. Er is geen imperfectie te zien. Ze slaapt zo vredig, zo onschuldig, ze is een typische good girl. Altijd haar huiswerk af, nog nooit problemen gehad op school. Totaal anders dan ik.

Dan ga ik aan de andere kant van het bed liggen, met mijn rug richting Emily en Luke. Ik kan haar niet wakker maken, het lijkt erop dat ze de slaap hard nodig had. En nou vind ik het niet heel erg dat zij in mijn bed ligt. Het is lang geleden dat er een meisje bleef slapen, echt slapen.

Ook ik sluit mijn ogen maar.

Luke mag bij mij blijven wonen. Hij is thuis. En ik ga er alles aan doen om een goede vader voor hem te zijn. Ik ga hem behandelen als mijn eigen zoon.

Badboy's Kid [Part 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu