- 6 -

5.5K 153 12
                                    

POV Emily

Ik kom aan op school en zie Jason en zijn vrienden buiten bij de auto van Jason staan. Zijn zwarte jack en zwarte, gescheurde broek staan hem erg goed. Toch val ik niet voor die badboy act. Een gebroken hart kan ik er op dit moment echt niet bij hebben.

Ik loop naar mijn kluisje en pak de boeken die ik nodig heb voor mijn volgende lessen. Ik zie dat Jason naar me toe loopt, dus ik pak zo snel mogelijk mijn spullen in. "Emily, kan ik even met je praten?"

Ik sla mijn kluisje dicht. "Ik moet naar de les." Vertel ik hem en hopelijk is het daarmee duidelijk dat ik echt niet met hem wil praten.

Ik voel zijn vingers om mijn pols wikkelen. "Emily, ik heb je hulp echt nodig." Zegt zijn hese rokersstem.

Ik draai me om en trek mijn hand uit zijn greep. "Goed je hebt mijn aandacht, wat is er?" Zeg ik zuchtend.

"Ik hoorde dat jij vaak oppast en ik wou vragen of je dat vanavond voor mij zou kunnen doen." In eerste instantie schud ik mijn hoofd, dit is zeker weten één van zijn trucs om mij het bed in te krijgen.

"Je zou me heel erg helpen." Zegt hij. Het maakt me nieuwsgierig. Op wie zou ik in hemelsnaam moeten oppassen. "Op wie?" Vraag ik dan toch maar.

Hij kijkt om zich heen. "Dit moet geheim blijven, oké?" Ik knik. "Ik heb een kind geadopteerd vannacht." Ik begin keihard te lachen. "Jij? Een kind?"

"Ja, lang verhaal. Doe je het nou of niet?" Ik knik en zeg dat ik wel wil oppassen, maar ook waarschuw ik hem dat hij niets moet proberen, op seksueel gebied dan.

"Beloofd, geen poespas, dit is mijn adres." Hij overhandigd mij een papiertje,

"Ik verwacht je om half zes."

Badboy's Kid [Part 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu