- 29 -

5K 143 3
                                    

POV Emily

Ik lach hard om het verhaal dat de leuke blonde jongen zojuist aan mij vertelde. "En toen?" Vraag ik als ik zijn bovenarm met twee handen vastpak en aan zijn armspieren voel. Hij pakt met zijn andere hand mij vast en trekt me op zijn schoot.

Zijn handen zitten aan het randje van mijn broek en zijn adem is in mijn nek te voelen. Ik voel twee vingers mijn broek inglijden en ik schrik ervan. "Rustig maar, niemand die het zal merken." Bang kijk ik om me heen als ik ook nog eens zijn lippen in mijn nek voel.

"Ik wil dit niet." Piep ik. De groep jongens staan zo om ons heen zodat wij ons gang kunnen gaan en een beetje privacy hebben. "Maar ik wil dit wel." Zegt hij dwingend.

Hij glijdt met zijn hand onder mijn shirt. Zijn hand omvangt mijn borst en hij plant zijn lippen erop. Mijn shirt heb ik nog aan, maar het is van gaas dus veel is er niet bedekt. "Stop alsjeblieft." Jammer ik als ik me uit zijn greep probeer te trekken. Hij lacht en trekt me dichter tegen hem aan. Ik voel de bobbel in zijn broek groeien.

Toen gebeurde er ineens heel veel. Een stevige hand die mijn bovenarm vastpakte en van de schoot van de jongen aftrok, alle jongens die begonnen te springen en roepen, Jason die een klap in zijn gezicht kreeg, Jason die de blonde jongen neersloeg en ik die aan het huilen was.

"Hey schatje je bent veilig nu." Hij trekt me dicht tegen zich aan en slaat zijn armen om me heen. "Ik ben er nu." Hij leunt zijn kin op mijn hoofd.

"Ik bescherm je." Fluistert hij in mijn oor.

Badboy's Kid [Part 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu