- 13 -

5.5K 152 0
                                    

POV Jason

"En de laatste." Ik kom beneden met Luke in mijn armen en mijn moeder en Emily zijn al pannenkoeken aan het bakken. Als Emily de pannenkoeken op tafel legt, en mijn moeder en ik even alleen in de keuken staan, haalt ze haar wenkbrauwen op. "Leuke meid." Ik schud lachend mijn hoofd en pak een paar borden uit het kastje.

"Misschien moet je eens op een andere manier naar meiden kijken. Ik weet dat Cindy alles..." Ik kijk mijn moeder boos aan en ze houdt meteen haar mond. "We zouden het niet meer over haar hebben." Zeg ik haar streng. Mijn moeder drukt nog een stapel bestek in mijn handen. "Oké." Mompelt ze.

"Papa eten." Zegt Luke als hij de keuken even later binnenwandelt. "Ik kom eraan." Ik pak zijn hand vast en loop met hem mee naar de eettafel waar Emily al aanzit. "Iemand een pannenkoek?" Vraagt ze glimlachend. Ik haal mijn hand door mijn haar en ga bij haar aan tafel zitten.

Ik neem een hap van mijn pannenkoek en knik heftig met mijn hoofd omdat ze overheerlijk zijn. "Je mag vaker pannenkoeken komen bakken." Ze lacht om mijn opmerking.

"Vergeet niet dat jullie over een uur op school moeten zijn." Emily kijkt verschrikt op haar telefoon. "Ja, ik ga maar eens naar huis."

Mijn moeder kijkt verbaasd op. "Je mag ook hier douchen hoor, lieverd." Ze kijkt mij even aan. Moet ze nou perse hier douchen? Mijn moeder kijkt me zo dwingend aan dat ik niets anders kan doen dan het met haar eens zijn. "Je kan wel een shirt van mij lenen." Voeg ik er schouderophalend aan toe.

Aarzelend knikt ze en stapt ze op van de stoel. Ze pakt haar bord op en wilt die naar achter gaan brengen. "Laat maar staan lieverd, ik ruim het wel op." Ze knikt als antwoord. "Kom ik laat je de badkamer zien." Ik neem Luke op mijn schouders mee naar boven en Emily volgt ons.

Boven gooi ik Luke op het bed waardoor hij begint te schaterlachen. Ik kietel hem even voordat ik in mijn kast zoek naar kleding voor Emily. "Hier." Ik gooi een shirt naar Emily toe en wijs haar de badkamer aan. "Dank je." Fluistert ze.

"Als er iets is, roep je maar." Zeg ik haar waarop ze beschaamd knikt. "Je mag ook roepen als je gezelschap nodig hebt hoor." Zeg ik nog met een knipoog. Lachend en hoofdschuddend gooit ze de deur dicht en draait ze hem op het slot. Slimme meid.

Badboy's Kid [Part 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu