- 28 -

5.1K 136 4
                                    

POV Jason

Haar lippen raken bijna die van mij. "Emily." Mijn stem bibbert en ik voel mijn knieën zwak worden. What the fuck doet ze met me?

Voor ik het weet drukt ze haar lippen tegen die van mij. Haar lippen proeven naar zoete aardbeien. Onze lippen bewegen synchroon met elkaar. Als ik met mijn tong tegen haar lip aantik, opent ze haar mond een beetje. Mijn tong vindt die van haar en ze bewegen perfect om elkaar heen. Zelfs haar tong smaakt naar mint, dat komt waarschijnlijk Dior het drankje wat ze net opheeft.

Haar handen gaan door mijn haar en over mijn nek. Tintelingen worden mijn lichaam ingestuurd vanaf de plekken die zij aanraakt. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Niet zoals bij haar.

Onze lippen laten elkaar los als ze me bij mijn shirt vastpakt en achter zich aantrekt. Ik achtervolg haar omdat ze zo ongelofelijk sexy is en zo wild, ze is een compleet ander meisje dan ik ken.

We eindigen op het toilet waar ze me meteen weer zoent. Haar handen glijden onder mijn shirt en ik voel wat ze met me doet. Mijn broek zit veel te strak.

Ik pak haar bij haar kont vast en trek haar dicht tegen me aan. Haar handen gaan over mijn buik en maken vervolgens hun weg naar mijn broek. Ze begint aan het openen van mijn riem.

Maak ik nu misbruik van haar?

"Emily, dit kan niet." Zeg ik tussen de zoen door.

Ze stopt de zoen en kijkt me dan aan. Haar ogen, fantastisch. "Maar ik wil dit." Kreunt ze als ze zich tegen me aandrukt.

"Je bent echt veel te dronken, hier krijg je spijt van." Ze haalt haar schouders op.

"We moesten toch een stel zijn?" Vraagt ze voordat ze haar lippen weer op die van mij plant. Die fantastische aardbeiensmaak keert weer terug, dit wil ik altijd wel proeven.

"Maar we zijn geen echt stel, Emily." Weet ik nog te antwoorden.

Voor ik het weet rent ze het toilet uit en verdwijnt ze tussen de mensenmassa. Ik probeer haar te vinden, maar ik ben haar kwijt. "Emily?!" Roep ik nog te vergeefs. Ik app haar, bel haar, ik heb haar zelfs snaps gestuurd, maar ze reageert nergens op.

Een lichtelijke paniek zorgt ervoor dat ik de beveiliging inlicht en dat ook zij naar haar gaan zoeken. Ik klim, in een wanhopige poging om een glimp van haar op te vangen, bovenop de bar.

Dan zie ik haar, in haar erg pikante shirtje, in de hoek staan tussen een groep jongens. Zo te zien willen ze allemaal seks, met haar. Ik spring van de bar af en storm op de groep af.

Niemand raakt haar met ook maar één vinger aan.

Badboy's Kid [Part 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu