four o'clock

369 74 15
                                    

Η Hyerin τον κοιτούσε άναυδη για αυτό που είπε.

«Γιατί ζητάς συγνώμη;»

«Γιατί ήμουν τόσο απότομος μαζί σου.»της εξήγησε και πλέον είχε ελαφρύνει το κράτημά του.

Δεν ήθελε να τη πονάει. Το να την κρατάει πιο ήρεμα ίσως ηρεμούσε και την ανήσυχη ψυχή του.

«Πότε;»τον ρώτησε και τότε ο Yoongi απλώς έχασε τη γη κάτω απ' τα πόδια του.

Δηλαδή...
Δεν με θυμάται;

«Πλάκα κάνω!»γέλασε σιγανά για να μην ακουστεί και πολύ καθώς βρισκόταν σε έναν χώρο που απαιτούταν αυστηρά η ησυχία και του χάρισε ένα χαζό χαμόγελο. «Μην ανησυχείς, σε θυμάμαι, απλώς να μωρέ, δεν ήμουν στα καλύτερά μου εκείνη την ημέρα.»του εξήγησε και το τρομαγμένο αγόρι έγνεψε κοιτώντας την με ένα χαμένο βλέμμα.

Το μόνο που σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή ήταν ότι του μιλούσε, κάτι που δεν περίμενε να κάνει με όλα αυτά που γίνονταν τις τελευταίες μέρες. Η συμπεριφορά του προς αυτήν, ο ερχομός της στο σχολείο του του είχαν προκαλέσει μια ψυχολογική ανισορροπία, μία αναταραχή.

«Για το μάθημα της Ιστορίας ήσουν εδώ πριν, έτσι δεν είναι;»τον ρώτησε και συνερχόμενος πλέον από το σοκ ο Yoongi απάντησε με ένα ‘ναι’.

Με παρακολουθούσε;

«Είσαι για μία... 'κοπάνα';»τον ρώτησες ψιθυριστά για να μην τους ακούσει κάποιος τονίζοντας τη τελευταία λέξη και προφανώς η κοπέλα περίμενε μία θετική απάντηση καθώς φαινόταν από το ύφος που τον κοιτούσε. Είχε ένα βλέμμα ανυπομονησίας, μα ταυτόχρονα προσπαθούσε να του το παίξει γλυκιά έτσι ώστε να τον καλοπιάσει και να συμφωνήσει να την συνοδέψει στη ζωηρή αυτή πράξη τους. Η συγκεκριμένη μέρα δεν ήταν και η καλύτερή της, είχε κουραστεί να αντικρίζει τα αδιάκριτα και γεμάτα μίσος βλέμματα των συμμαθητριών της για το γεγονός ότι μοιραζόταν το ίδιο θρανίο με το πιο γυμνασμένο, μυώδες και όμορφο αγόρι όλου του σχολείου. Γιατρό κατέληξε στην απόφαση να φύγει από εκείνο τον χώρο.

Ο Yoongi το σκέφτηκε, αλλά και πάλι είχε μία ανασφάλεια. Μπορεί στα μαθήματά του να μην ήταν όσο συνεπής έπρεπε, όμως αυτό δεν σήμαινε πως θα έκανε και συνεχόμενα κοπάνες. Ήθελε να προσπαθήσει να είναι πιο υπεύθυνος και υπάκουος στις εντολές των καθηγητών του.

«Ξέρεις η κυρία Lee, μας επιτηρεί.»ψιθύρισε και τότε συνειδητοποίησε πόσο κοντά είχαν έρθει, μόνο και μόνο για να της πει κάτι. Αυτή ήταν η πρώτη τους συζήτηση. Μπορεί να είχε κάπως περίεργο περιεχόμενο για 'πρώτη κουβέντα' αλλά ανεξαρτήτως αυτού, για τον Yoongi ήταν πολύ σημαντικό.

jealous || myg√Where stories live. Discover now