thirty: falling deeper in love with her

193 37 7
                                    

(και όχι, δεν είναι το τελευταίο κεφάλαιο)



«Yoongi!»ψιθυροφώναξε η Hyerin ταρακουνώντας τον αλλά δεν είδε κάποια αντίδραση. «Yoongi!»

Το φως του ήλιου που εισήλθε μέσα στο δωμάτιό της καθώς ανέτειλε την έκανε να ξυπνήσει και να συνειδητοποιήσει ξαφνικά πως θα αργούσαν για το σχολείο. Εκτός αυτού, δεν ήθελε να μπει κάποιος μέσα στο δωμάτιο και να τους δει.

Πώς γίνεται να μην ξυπνάει έπειτα από τόσες φορές που τον ταρακούνησα;, σκέφτηκε απελπισμένη και σταμάτησε να τον κουνάει. Καθώς τον κοιτούσε, ο Yoongi κουνήθηκε λίγο και ανοιγόκλεισε μερικές φορές το στόμα του.

«Ξυπνά ντε, ξύπνα!»γκρίνιαξε αυτή καθώς δεν τους είχε μείνει και πολύ ώρα και δεν θα έφταναν εγκαίρως στο σχολείο. Σταμάτησε να τον κουνάει και κοίταξε όλο του το σώμα.

Μήπως γαργαλιέται κάπου;, αναρωτήθηκε και ακούμπησε το χέρι της στη κοιλιά του κάνοντάς τον να κουνηθεί λίγο και αμέσως μάζεψε το χέρι της.

«Yoongi ξύπνησες;»Ο Yoongi άνοιξε λίγο τα μάτια του και στήριξε το σώμα του στους αγκώνες του. Κοίταξε για λίγο γύρω του και μόλις αντάλλαξε το βλέμμα του με τη Hyerin χαμογέλασε.

«Καλημ-»

«Θα αργήσουμε, σήκω!»τον τράβηξε από τη μπλούζα και αυτός την κοίταξε περίεργα.

«Τι ώρα είναι;»απόρησε και έτριψε τα μάτια του.

«Παρά τέταρτο!»

«Καλά, κάτσε λίγο ακόμα…»παραπονέθηκε και πήγε να την τραβήξει στην αγκαλιά του αλλά αυτή τον τράβηξε πιο δυνατά και τον ανάγκασε να σηκωθεί. Το στέρνο του συγκρούστηκε με το σώμα της και αυτός κρατήθηκε από τους αγκώνες της.

«Hyerin…»ψιθύρισε κοντά στα χείλη της. Η Hyerin ξεροκατάπιε και άφησε αργά τη πιτζάμα του και το χέρι της να πέσει στο κρεβάτι.

«Y-Υoongi…»

Και η πόρτα χτύπησε.

«Hyerin; Είσαι ξύπνια; Ξυπνήσατε;»φώναξε η μητέρα της που βρισκόταν απ’έξω απ’ το δωμάτιο και η Hyerin έκλεισε τα μάτια της από αγανάκτηση.

«Γαμώτο…»ψιθύρισε ο Yoongi και απομακρύνθηκε από κοντά της. «Σήκω.»

Το κορίτσι έκανε όπως της είπε και πήγε να ανοίξει τη πόρτα του δωματίου της.

«Καλημέρα!»χαιρέτισε χαρωπά η μαμά της και κοίταξε διακριτικά μέσα στο δωμάτιο. «Δεν θα πάτε σχολείο; Έχω ετοιμάσει πρωινό κάτω. Έγινε κάτι; Μήπως δεν αισθάνεται καλά ο Yoongi;»

jealous || myg√Where stories live. Discover now