fifteen: mixed feelings

284 47 9
                                    

«Yoongi, δεν χρειάζεται, αλήθεια.»προσπάθησε η Hyerin να αλλάξει τη γνώμη του Yoongi ενώ αυτός εξακολουθούσε να την τραβάει από το χέρι προς σπίτι της.

«Ούτε να το σκέφτεσαι. Εγώ θα σε πάω.»επέμεινε αυτός για πολλοστή φορά καθώς κοιτούσε τριγύρω του.

Από τη στιγμή που εκείνο το βράδυ είχαν συμβεί τόσα πολλά, ο Yoongi δεν μπορούσε πλέον να εμπιστευτεί τίποτα και κανέναν. Φρόντισε να την πάει αυτός στο σπίτι τότε, ώστε η φίλη του να είναι ασφαλής. Μπορεί ο Wonho να τους είχε χάσει τότε στον δρόμο καθώς τους κυνηγούσε αλλά δεν ήταν και τόσο σίγουρο ότι έπειτα από αυτό θα τους άφηνε σε ησυχία. Ήθελε να είναι σίγουρος πως η φίλη του θα έφτανε σώα και αβλαβής στο σπίτι της, χωρίς να την παρενοχλήσει κανείς.

Βέβαια, συμπεριφέρονταν ο ένας απέναντι στον άλλο φυσιολογικά, σαν να μην συνέβη τίποτα εκείνο το βράδυ, μέσα στο σκοτάδι, σχεδόν κάτω από τη γέφυρα του Han River. Ήταν λες και δεν είχε προηγηθεί εκείνο το φιλί. Για τον Yoongi, αυτό ήταν καλό. Η Hyerin εξακολουθούσε να του μιλάει, εξακολουθούσε να γελάει με τα αστεία του, εξακολουθούσε να ασχολείται και να κάνει παρέα μαζί του, να του κρατάει συντροφιά θαρρείς και ήταν φίλοι από παλιά.

Στο μυαλό όμως τόσο του Yoongi όσο και της Hyerin κυριαρχούσε η εξής σκέψη: Μήπως πρέπει να το συζητήσουμε;

Μπορεί ο ένας από τους δύο να έβλεπε ότι ο άλλος δεν ασχολήθηκε και πολύ γι’αυτό το ζήτημα, οπότε ήταν μεγάλη η πιθανότητα να μην το συζητήσουν λεπτομερώς. Μπορεί απλώς να μην ήθελαν, να μην ένιωθαν άνετα να συζητήσουν κάτι τέτοιο.

«Μπορεί να σου φανεί περίεργο, αλλά σκέφτομαι το ενδεχόμενο να σε πηγαίνω εγώ στο σπίτι σου.»δήλωσε ο Yoongi ενώ προχωρούσαν πλέον ο ένας κολλητά πάνω στον άλλο, κρατημένοι από το χέρι. Ήταν μία κίνηση την οποία ο καθένας θα παρεξηγούσε, αλλά αυτοί το έκαναν άθελά τους.

«Τι εννοείς με το ‘πηγαίνω’;»τον ρώτησε κοιτώντας τον περίεργα και ελπίζοντας να μην εννοεί ότι θα την πηγαίνει κάθε μέρα αυτός στο σπίτι της αφού τελειώνουν το σχολείο.

«Εννοώ ότι θα σε πηγαίνω εγώ κάθε μέρα στο σπίτι σου αφού τελειώνουμε το σχολείο.»της απάντησε χαμογελαστός και αυτή δυσανασχέτησε.

Ε ρε πούστη μου, σκέφτηκε καθώς κοιτούσε μπροστά το κενό, ανήμπορη να του φέρει αντίρρηση καθώς ήξερε ότι θα περνούσε το δικό του, είτε αυτή το ήθελε, είτε όχι.

«Ναι, όμως αυτό δεν θα είναι και πολύ διακριτικό. Όλο το σχολείο γνωρίζει για τη σχέση μου με τον Wonho αλλά όχι για αυτό που έγινε εκείνο το βράδυ της Παρασκευής, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μου βγει το όνομα.»επισήμανε εκείνη έχοντας στο νου της όχι μόνο τον Yoongi αλλά και τον δικό της εαυτό. Θα προσπαθούσε με οποιονδήποτε τρόπο να του αλλάξει τη γνώμη. «Άρα, ουσιαστικά δεν ξέρουν ότι για εμένα ο Wonho δεν σημαίνει τίποτα πλέον. Που ξέρεις τι μπορεί να λένε αυτοί που μας είδαν να φεύγουμε μαζί σήμερα…»

jealous || myg√Where stories live. Discover now