twenty nine: one bed

190 37 16
                                    

«Ελπίζω να είστε άνετα εδώ πέρα.»είπε η μαμά της Hyerin καθώς έφτιαχνε καλύτερα το κρεβάτι για τον Yoongi. Φυσικά ο Yoongi θα κοιμόταν στο κρεβάτι της Hyerin και η Hyerin είχε πάρει ένα στρώμα για να κοιμηθεί στο πάτωμα, ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι. «Yoongi ό,τι χρειαστείς μη διστάσεις να μας ζητήσεις.»τον διαβεβαίωσε χαμογελώντας και του χτύπησε ελαφρά τον ώμο καθώς έβγαινε από το δωμάτιο.

Τα δύο παιδιά έμειναν μόνα τους.

«Βασικά υπάρχει και κάτι άλλο που ξεχάσαμε…»επισήμανε ο Yoongi και η Hyerin τον κοίταξε ανήσυχη.

«Τι;»

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω με τα ίδια ρούχα μέχρι αύριο.»είπε με ένα αδιανόητο ύφος.

«Ω ναι, σωστά…»διαπίστωσε και δάγκωσε τα χείλη της που της διέφυγε κάτι τέτοιο. Κοίταξε τριγύρω και όταν της ήρθε μία ιδέα στο μυαλό γύρισε και τον κοίταξε απότομα. «Περίμενε εδώ.»χαμογέλασε και βγήκε τρέχοντας γρήγορα από το δωμάτιο.

Μεμιάς εξαφανίστηκε από το οπτικό του πεδίο αφήνοντάς τον μόνο του μες στις σκέψεις. Αφού δεν έχει κάποιον αδερφό, πού θα έβρισκε ρούχα να του δώσει;

Κοίταξε το πόδι του σκεπτόμενος αν μπορεί να περπατήσει χωρίς τη βοήθεια από τις πατερίτσες.

Πλησίασε το γραφείο της, άφησε εκεί τις πατερίτσες και προσπάθησε να σταθεί όρθιος. Παρόλο που είχαν περάσει πολλές μέρες μέχρι να αναρρώσει πλήρως, κανονικά θα έπρεπε να νιώθει καλύτερα, αλλά και πάλι ένας οξύς πόνος έκανε τη παρουσία του. Έσφιξε το σαγόνι του για να αντέξει τον πόνο και στηρίχθηκε πάνω στο γραφείο πάλι.

Πρέπει να το κάνω.

Άφησε το γραφείο και προσπάθησε να κάνει ένα βήμα με το άλλο πόδι. Δοκίμασε να κουνήσει και το άλλο και μόλις το πάτησε στο πάτωμα πιάστηκε ασυναίσθητα από το γραφείο.

Φοβόταν ακόμα. Αυτό το ατύχημα τον είχε επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και κάθε στιγμή τον κατέβαλε το άγχος για το αν θα πάθει κάτι χειρότερο.

Πρέπει να το κάνω για αυτήν.

«Yoongi!»

«Αααχ!»αναφώνησε τρομαγμένος από την ξαφνική παρουσία της και έπιασε τη καρδιά του.

«Τι κάνεις όρθιος; Γιατί δεν χρησιμοποιείς τις πατερίτσες;»απόρησε τρέχοντας προς το μέρος του με κάτι ρούχα στο ένα χέρι και όταν έφτασε κοντά του τον έπιασε από τον αγκώνα.

jealous || myg√On viuen les histories. Descobreix ara