twenty six: back to school

192 36 11
                                    

«Είσαι σίγουρος ότι θα μπορείς να περπατήσεις μέχρι τη τάξη σου;»ρώτησε η κυρία Min τον γιο της για πέμπτη φορά εκείνο το πρωί και ο Yoongi ξεφύσηξε απαυδισμένος.

«Μαμά, είμαι εντάξει, σου λέω, πόσες φορές θα στο πω ακόμα;!»της απάντησε νευριασμένος ο Yoongi καθώς έβγαζε τις πατερίτσες έξω από το αμάξι.

«Να είσαι προσεκτικός! Και να προσέχεις και τη Hyerin!»Στο τελευταίο στάθηκε στη θέση που ήταν.

Η Hyerin.

Δεν είχαν μιλήσει ξανά από τη προηγούμενη νύχτα. Όταν σκέφτηκε πως μπορεί να έχει κάτι, τότε θυμήθηκε πως δεν συνέβη κάτι που να την πείραξε. Έπειτα από το φιλί, συνέχισαν κανονικά το διάβασμά τους μέχρι που έφτασε η ώρα ο Yoongi να επιστρέψει στο σπίτι του και αποχαιρέτησαν ο ένας τον άλλο με μία αγκαλιά – χωρίς να είναι η μητέρα της μπροστά.

«Καλό μάθημα!»Η μητέρα του τον έκανε να κουνηθεί από τη θέση του και βγήκε από το αυτοκίνητο ελπίζοντας να μην τον ρωτήσει κάτι άλλο και απλώς να τον αφήσει στην ησυχία του.

Το αμάξι για καλή του τύχη έφυγε και αυτός ξεκίνησε με τις πατερίτσες να διασχίζει όσο πιο γρήγορα μπορούσε το προαύλιο που είχε τόσο καιρό να δει. Οι υπόλοιποι μαθητές είχαν στρέψει το βλέμμα τους πάνω του και αυτό τον έκανε κατά κάποιον τρόπο να νιώθει άβολα. Δεν έτυχε ποτέ να κάνει γνωριμίες με κάποιον από αυτούς και το χειρότερο είναι ότι απλώς τον κοιτούσαν. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να τον βοηθήσουν.

Δεν τους έδωσε περισσότερη σημασία και συνέχισε να κατευθύνεται προς το παγκάκι όπου καθόταν και τις άλλες μέρες.

Αυτό το παγκάκι.

Με το που το είδε, ένα χαμόγελο εμφανίστηκε στο πρόσωπο του.

Στο μυαλό του έφτασαν όλες οι αναμνήσεις, όταν η Hyerin πήγε ως καινούρια μαθήτρια εκεί πέρα και απλώς την είδε να κάθεται εκεί. Είχε αγχωθεί όταν πήρε τη πρωτοβουλία και έκατσε σχεδόν δίπλα της.

Μόνο που τότε τον είχε απορρίψει για τα καλά…

Στη θύμηση αυτή γέλασε μόνος του και πήγε να κάτσει εκεί πέρα. Έκατσε και τοποθέτησε τις πατερίτσες δίπλα του κρατώντας τες και κοιτώντας το πλήθος γύρω του.

Παρόλο που δεν με ξέρουν, θα μπορούσαν να με βοηθήσουν κάπως. Αλλά σιγά μη κάτσουν αυτοί να ασχοληθούν μαζί μου, είμαι μία αόρατη ψυχή για αυτούς.
Ούτως ή άλλως έχω και την Hyerin, τον Jimin και τον Hoseok.

jealous || myg√Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα