twelve drinks

274 50 19
                                    

Μετά από πολύ συζήτηση η παρέα κατέληξε στην απόφαση να κατευθυνθεί προς το Han River.

Δεν γνώριζαν ακόμα τι θα έκαναν εκεί και συγκεκριμένα μία μπερδεμένη θα έλεγε κανείς παρέα, αλλά πίστευαν πως όλο και κάτι θα έβρισκαν να κάνουν εκεί.

Προτού κατευθυνθούν προς το γνωστό σε όλους ποτάμι, ο Jimin πρότεινε να πάνε όλοι μαζί στο κοντινότερο σούπερ μάρκετ για να αγοράσουν κάποια απαραίτητα σνακς και αναψυκτικά προκειμένου να τα καταναλώσουν ενώ θα βρίσκονται καθισμένοι στην όχθη του Han River. Κάποιοι λένε: καλό φαγητό και καλή παρέα. Για το πρώτο, όχι μόνο ο Yoongi, αλλά και η Hyerin συμφωνούσε. Για το δεύτερο όμως, θα έλεγε κανείς πως διαφωνούσαν 100% καθώς και οι δυο τους γνώριζαν πως οι προσωπικότητες που βρίσκονταν εκείνη τη μέρα μαζί, στο ίδιο σημείο, ήταν μπερδεμένες και κυρίως… δεν ταίριαζαν.

Κάποιος βέβαια είχε την ιδέα να αγοράσουν αλκοόλ αλλά τα παιδιά ήταν μόνο 17 χρόνων, οπότε αυτή η ιδέα ακυρώθηκε μονομιάς.

Πλέον βρίσκονταν στο σουπερμάρκετ και όλοι εκτός από τον Yoongi έφερναν βόλτες στους διαδρόμους ώστε να πάρουν κάτι να φάνε ενόσω θα κάθονταν στον ποταμό Han. Αυτός απλώς καθόταν στηριγμένος σε ένα ράφι και κοιτούσε τη Hyerin. Αν ήταν καρτούν, θα έβγαζε καρδούλες από τα μάτια του και μπορεί να του έτρεχαν και τα σάλια.

Το μοναδικό πράγμα που τον ενοχλούσε εκείνη τη στιγμή ήταν ότι η Hyerin πήγαινε μαζί με τον Wonho παντού, συνεχώς και έκαναν τα πάντα μαζί. Ο Yoongi προτού φύγει από το σπίτι σκεφτόταν πως θα έβγαινε έξω και θα περνούσε ωραία, αλλά μάλλον δεν έλαβε υπόψη του πως θα υπήρχε και ένα ζευγαράκι στη παρέα, από το οποίο το κορίτσι αντιπροσωπεύει το crush του.

Ένιωθε πολύ χάλια που η φίλη του δεν είχε συνειδητοποιήσει ακόμα τι άνθρωπος είναι ο Wonho. Θα μπορούσε ο Yoongi να βρισκόταν στη θέση του. Κάτι όμως που δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει ήταν ότι την αγκάλιαζε, τη κυνηγούσε ανάμεσα στους διαδρόμους και τα ψυγεία, τη φιλούσε και όλο αυτό την έκανε χαρούμενη. Γελούσε μαζί του.

Το ερωτικά απογοητευμένο αγόρι άφησε έναν μακρύ αναστεναγμό και κοίταξε το κενό.

Τι θα γίνει τώρα;

«ΟΥΥ ΚΟΊΤΑ ΤΙ ΣΟΥ ΠΉΡΑ!!»φώναξε ο Hoseok κουνώντας μία σακούλα με γαριδάκια μπροστά στη μούρη του. Μόλις είδε ότι ο Yoongi δεν αντιδρούσε, επανήλθε στη φυσιολογική του κατάσταση και έτεινε προς το μέρος του τη σακούλα με τα γαριδάκια. «Αυτό είναι για ‘σένα.»είπε και τότε ο φίλος του έπιασε τη σακούλα.

jealous || myg√Where stories live. Discover now