twenty three: cinema night

199 39 18
                                    

Το ίδιο πρόγραμμα επικράτησε και τις επόμενες εβδομάδες για τα δύο παιδιά

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Το ίδιο πρόγραμμα επικράτησε και τις επόμενες εβδομάδες για τα δύο παιδιά. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της Hyerin ήταν το εξής: σχολείο, σπίτι, διάβασμα, συνάντηση στο σπίτι του Yoongi. Κανείς θα έλεγε πως το να κάνεις το ίδιο πράγμα για πολλές μέρες θα καταντούσε βαρετό μα στη συγκεκριμένη περίπτωση για την Hyerin δεν ήταν καθόλου βαρετό.

Το να περνάει τον περισσότερο χρόνο της ημέρας της με τον Yoongi τής ήταν ευχάριστο και ενδιαφέρον. Μπορεί να παραμελούσε και λίγο τα μαθήματά της, καθώς η ανυπομονησία μέσα της δεν την άφηνε σε ησυχία, αλλά προσπαθούσε όσο μπορούσε. Το γεγονός ότι κάθε μέρα έβλεπε τον Yoongi δεν σήμαινε πως θα βρισκόταν και σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Ήδη ανησυχούσε για αυτόν και το συμβάν στο σχολείο την έκανε ακόμα χειρότερα.

Βέβαια, δεν το είχε αναφέρει στον Yoongi, δεν του είχε πει τίποτα. Από τότε, είχε καταλάβει πως ήταν δύσκολο να κυκλοφορεί μόνη της χωρίς τον Yoongi στο σχολείο. Ναι, ίσως το ξύλο που έδωσε ο Hoseok στον Wonho, να επηρέασε κάπως τον δεύτερο αλλά και πάλι, περίμενε το απροσδόκητο.

Ανυπομονούσε να αναρρώσει ο Yoongi ώστε να έχει κάποιον να περνάει τον χρόνο της μαζί. Μερικές φορές της κρατούσε συντροφιά και ο Hoseok με τον Jimin, αλλά τις περισσότερες φορές θα τους έβλεπε να είναι μαζί, οι δύο τους, και να περνάνε καλά, οπότε δεν ήθελε να τους χαλάσει την “ατμόσφαιρα”. Δεν είχε αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση μαζί τους.

Εκτός αυτού, δεν υπήρχε κάποιο κορίτσι που να της έκανε παρέα γιατί από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της σε εκείνο το σχολείο όλα τα κορίτσια την “μίσησαν” επειδή απέκτησε την ευκαιρία να καθίσει με το πιο γυμνασμένο και – ως συνέπεια – όμορφο αγόρι του σχολείου.

Τέλος πάντων, μία από τις συνηθισμένες ωραίες τους μέρες, η Hyerin με τον Yoongi είχαν κανονίσει να πάνε να δουν μία ταινία στο σινεμά. Είχαν βαρεθεί αυτή τη κλεισούρα του σπιτιού. Κάθε μέρα σπίτι, σπίτι, ταινία, σπίτι, σπίτι, σπίτι, επιτραπέζια – στη χειρότερη περίπτωση – σπίτι…

jealous || myg√Where stories live. Discover now