twenty four: just tell me

172 41 15
                                    

«Δεν γίνεται έπειτα από κάτι τέτοιο να μην συζητάμε για αυτό. Θέλω να μάθω. Και νομίζω πως ξέρεις για εμένα, αλλά θέλω και εγώ να μάθω για εσένα. Γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί ανταποδίδεις τέλος πάντων αφού ξέρεις πως μετά δεν θα έχεις τα κότσια να μου μιλήσεις για αυτό;»είπε ο Yoongi έντονα καθώς είχε αγανακτήσει με τη συμπεριφορά της.

Δεν μπορούσε να περιμένει άλλο, απλώς ήθελε μία εξήγηση. Ήξερε πως το κορίτσι σίγουρα ένιωθε κάτι για αυτόν από τις κινήσεις του. Ήξερε επίσης όμως το ποσό φοβόταν να του εκφράσει αυτά που ένιωθε.

«Γιατί… φοβάμαι πως θα σε χάσω. Ενώ σε αγαπώ, φοβάμαι πως κάτι θα γίνει και…»προσπάθησε να του εξηγήσει η Hyerin, μα τα συναισθήματα της δεν την άφησαν να ολοκληρώσει και στο τέλος απλώς έβγαλε έναν αναστεναγμό κοιτάζοντας κάτω.

«Αυτό έχεις μόνο να πεις;»έκανε και μόλις είδε πως δεν του απάντησε, ξεφύσηξε. Έσκυψε το κεφάλι του όσο μπορούσε για να την κάνει να τον κοιτάξει. «Hyerin… Αυτό που προσπαθώ να σου πω τόση ώρα, τόσο καιρό… είναι ότι με έχεις αναστατώσει.»μουρμούρισε σχεδόν μπροστά από το πρόσωπό της και μόλις σήκωσε το βλέμμα της ήρθε αντιμέτωπη με το καφέ των ματιών του.

Αυτό όμως που αφορούσε την αναστάτωση, δεν ήθελε να είναι αυτό που νόμιζε. Δεν του είχε δώσει να καταλάβει ποια θα έπρεπε να ήταν η επόμενη κίνησή του προς αυτή. Τον νευρίαζε που δεν είχε ξεκαθαρίσει ακόμα τι ήθελε να είναι αυτοί οι δύο.

«Συγνώμη, δεν είχα τέτοιο σκοπό…»τραύλισε αυτή και αυτός γέλασε με την απάντησή της.

«Δεν εννοώ αυτό χαζούλα.»τη κορόιδεψε και της ανακάτεψε τα μαλλιά. Για λίγα δευτερόλεπτα, η ατμόσφαιρα είχε αλλάξει και είχαν ξεφύγει και οι δύο από αυτό το κλίμα της αμηχανίας αλλά με το ανήσυχο βλεμμα της Hyerin ο Yoongi επέστρεψε στην αρχική του κατάσταση, όπως ήταν δηλαδή όταν βγήκαν απ’την αίθουσα προβολής.

«Πες μου λίγο αυτό μόνο. Πες μου ότι με αγαπάς.»την παρακάλεσε αυτός με ελπίδα και την κοίταξε στα μάτια περιμένοντας να ακούσει το ‘Σ’αγαπώ’ από τα χείλη της.

Η Hyerin κοίταξε πάλι το πάτωμα και δάγκωσε τα χείλη της. Μπορεί να ένιωθε αυτό που της ζητούσε να κάνει ο Yoongi εκείνη τη στιγμή αλλά δεν ήταν σίγουρη. Δεν μπορούσε να πει κάτι τέτοιο αν δεν το εννοούσε πραγματικά. Δεν ήθελε να τον πληγώσει στο τέλος.

«Αν δεν βεβαιωθώ εγώ πρώτα για τον εαυτό μου, δεν πρόκειται να στο πω.»αποκρίθηκε εκείνη και ο Yoongi έκανε λίγο πίσω. Δεν περίμενε τέτοια απάντηση. Έγιναν όλα αυτά πιο πριν και τώρα αυτό…

jealous || myg√Where stories live. Discover now