eight at night

309 55 16
                                    

«Και που λες Hoseok, από πού μας έρχεσαι;»ρώτησε ο Jimin τον καινούριο μαθητή που για 'καινούριος' ήταν πολύ χαλαρός τριγύρω τους, μασουλώντας την μπουκιά από το φαγητό που είχε ο δίσκος του.

Συνήθως οι περισσότεροι καινούριοι μαθητές, τις πρώτες μέρες στο καινούριο τους σχολείο, έχουν μία επιφυλακτική συμπεριφορά πιθανώς εξαιτίας της αλλαγής της ατμόσφαιρας. Στη πορεία όμως, το συνηθίζουν και δημιουργούν φιλικές σχέσεις με τους υπόλοιπους μαθητές. Μερικοί το κάνουν, άλλοι όμως μπορεί και όχι.

«Είμαι από την Gwangju αλλά μετακόμισα πρόσφατα με τους γονείς μου εδώ.»απάντησε και ο Jimin έδειξε να ενδιαφέρεται καθώς κούνησε πάνω - κάτω το κεφάλι του.

«Ενδιαφέρον.»σχολίασε ο Yoongi, διότι όλη την ώρα ήταν αφηρημένος αντί να συμμετέχει και αυτός στη συζήτηση έτσι ώστε να δείξει ότι τους άκουγε.

Δεν ήθελε να νομίζουν ότι ασχολούταν μόνο με τη Hyerin. Αλλά με την εμφάνισή της εκείνη την ημέρα, πως να μην ασχολείται;

Φορούσε τη κλασσική σχολική φούστα, που φοράνε όλα τα κορίτσια, και το ένα κουμπί από το πουκάμισό της είχε ξεφύγει από την τρύπα κάνοντας έτσι το στέρνο της να φαίνεται λίγο. Κανονικά αυτό απαγορευόταν.
Βασικά, δεν το είχε δημιουργήσει αυτή όλο αυτό.

Ο Wonho με τα τραβολογήματά του και τα χάδια του προκάλεσε όλο αυτό τραβώντας έτσι μερικά βλέμματα μαθητών - οι οποίοι βρίσκονταν στη τραπεζαρία εκείνη τη στιγμή - πάνω της.

Δεν λέω, μπορεί αυτός να ανάβει με τις μαλακίες που κάνει αλλά ανάβει και εμένα!

«Yoongi;»

«Εεε Yoongi!»

Είναι τόσο όμορφη...
Και σέξυ...

«YOONGI!!»φώναξε κάποιος και έβγαλε τον Yoongi από τις σκέψεις μου.

«Φίλε, ήμουν έτοιμος να του φέρω τον δίσκο στο κεφάλι για να ξυπνήσει!»σχολίασε ο Hoseok.

«Τι; Γιατί;»ρώτησε ενοχλημένος από το σχόλιό του και τον κοίταξε στραβά.

Ο Jimin έγνεψε διακριτικά προς τα δίπλα του και ο Yoongi γύρισε το κεφάλι του μόνο και μόνο για να δει τη Hyerin να στέκεται όρθια απέναντί του.

Είχε μείνει να τη κοιτάζει για λίγη ώρα με ένα χαζό χαμόγελο αλλά μόλις συνειδητοποίησε τι έκανε, κούνησε αποδοκιμαστικά το κεφάλι του κάνοντάς τη να γελάσει.

Πόσο βλαμμένος παίζει να είμαι;

«Εεμ... Γ-Γειαα σου Hyerin!»τραύλισε και η Hyerin του χαμογέλασε. Τα μάτια του παραλίγο να έπεφταν στο πουκάμισό της. Ήταν ανοιχτό, οπότε ήταν πιο εύκολο για τον Yoongi να πάρει μια ματιά από… το τι γίνεται εκεί μέσα.

jealous || myg√Where stories live. Discover now