twenty seven: walk in the rain

146 31 14
                                    

Κάνε να μην βρέξει σήμερα..., σκέφτηκε η Hyerin κοιτώντας έξω από το παράθυρο του δωματίου της προτού φύγει για το σχολείο. Ο ουρανός είχε συγκεντρώσει μερικά σύννεφα και αυτό την έκανε να ανησυχεί για την εξέλιξη της ημέρας.

Πήρε τη τσάντα της και κατέβηκε στο κάτω μέρος του σπιτιού για να χαιρετήσει τη μητέρα της.

«Είπαν ότι θα βρέξει σήμερα!»φώναξε η μητέρα της καθώς η Hyerin έβγαινε από το σπίτι και μόλις είδε ότι δεν ανταποκρινόταν σε αυτό που της είπε, άρπαξε μία ομπρέλα και έτρεξε έξω αλλά είδε ότι η Hyerin είχε φύγει.

[...]

Η Hyerin καθόταν στο θρανίο της και κοιτούσε έξω από το παράθυρο περιμένοντας να χτυπήσει το κουδούνι για να ξεκινήσει το μάθημα. Η ησυχία που είχε η τάξη της, καθώς ήταν το μοναδικό άτομο εκεί μέσα, την έκανε να χαθεί στο δικό της κόσμο, στις δικές της σκέψεις.

«Επ.»

Η Hyerin γύρισε το κεφάλι της και είδε τον Hoseok να στέκεται στη πόρτα της τάξης και να τη κοιτάζει με ένα χαμόγελο. «Καλημέρα.»του χαμογέλασε και σιγά σιγά ξάπλωσε στο θρανίο της κλείνοντας τα μάτια της.

«Νυσταγμένη σε βλέπω...»είπε ο Hoseok και τη πλησίασε. «Όλα εντάξει;»

«Απολύτως. Απλώς είμαι λίγο κουρασμένη.»μουρμούρισε η κοπέλα και ο Hoseok πήγε και άφησε τη τσάντα του στο θρανίο.

Αφού κάθισε και αυτός στη θέση του, επικράτησε για λίγη ώρα ησυχία ώσπου αποφάσισε να την ρωτήσει αυτό που ήθελε να μάθει εδώ και κάτι μέρες.

«Hyerin;»

«Μμ;»Η Hyerin σήκωσε το κεφάλι της από το θρανίο και τον κοίταξε.

«Θέλω... να σε ρωτήσω κάτι.»είπε διστακτικά το αγόρι και έτριψε νευρικά τον σβέρκο του.

«Ρώτα με.»έκανε και με περισσότερο ενδιαφέρον στήριξε το κεφάλι της στη παλάμη της κοιτώντας τον.

«Μήπως... συμβαίνει κάτι με εσένα και τον Yoongi;»

Η ερώτησή αυτή την άφησε απροετοίμαστη. Δεν περίμενε να την ρωτήσει κάτι τέτοιο, αλλά πίστευε πως θα της έκανε μία κανονική ερώτηση. Έμεινε για λίγο να την λούζει κρύος ιδρώτας από το άγχος, αλλά επανήλθε στη φυσιολογική της κατάσταση και προσπάθησε να το παίξει όσο πιο χαλαρή γινόταν. Στην αρχή, γέλασε ελαφρά και σκούπισε τα υποτιθέμενα δάκρυα που της προκάλεσαν το γέλιο.

«Φυσικά και όχι, Hoseok. Δεν συμβαίνει τίποτα με εμένα και τον Yoongi. Μα καλά, γιατί το νομίζουν όλοι αυτό;»απόρησε δήθεν για ποιο λόγο θα σκεφτόταν κανείς κάτι τέτοιο.

jealous || myg√Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα