fourteen: kiss

281 48 21
                                    

«Μην. Βγάλεις. Άχνα.»τον προειδοποίησε κοιτώντας τον ευθεία στα μάτια και παρακαλώντας τον με αυτόν τον τρόπο να μην πει ούτε λέξη.

Ο Yoongi ανταπέδωσε με ένα βλέμμα. Δεν περίμενε ποτέ ότι θα βρισκόταν μες στα σκοτάδια κολλημένος πάνω σε έναν τσιμεντένιο τοίχο με το κορίτσι που του αρέσει. Η σιωπή που επικρατούσε γύρω τους – παρά τον ήχο των αυτοκινήτων – έκανε την ατμόσφαιρα καλύτερη. Του άρεσε. Ήθελε απλά να σταματήσει τον χρόνο και να κάτσει εκεί μπροστά της, το σώμα του κολλημένο πάνω στο δικό της, τα μάτια του να κοιτάνε τα δικά της.

Ναι, έπρεπε να κάνουν ησυχία. Αλλά δεν μπορούσαν να στέκονται εκεί χωρίς να κάνουν τίποτα. Κάτι πήγαινε λάθος εκείνη τη στιγμή.

Σιγά σιγά η έκφρασή του μαλάκωσε. Επιβεβαιώνοντας τον εαυτό του ότι πλέον βρίσκεται σε ένα ασφαλές μέρος, εξέπνευσε από τη μύτη του και το χέρι του σύρθηκε αργά πάνω στον πήχη της. Έπειτα, ανέβηκε προς τα πάνω και απομάκρυνε τη παλάμη της πάνω από το στόμα του. Χωρίς να αφήσει το χέρι της μέσα απ’το δικό του, της χαμογέλασε γλυκά. Αυτή έμεινε να τον κοιτάζει. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι προσπαθούσε να της δείξει το βλέμμα του.

Πώς γινόταν να ήταν τόσο ήρεμος τη στιγμή εκείνη; Έπειτα από κάτι τόσο τρομερό για αυτή;

Είχε βρεθεί αντιμέτωπη με μία φωτογραφία που αποδείκνυε ότι το αγόρι της την κορόιδευε τόσο καιρό, αντιμέτωπη με την πιο άσχημη συμπεριφορά του αγοριού της και ήταν λογικό να ήταν αναστατωμένη.

Ο Yoongi πλέον ένιωθε χαλαρός. Η εσωτερική γαλήνη που αναζητούσε εδώ και πόση ώρα τον είχε βρει επιτέλους.

Το αγόρι που βρισκόταν ακριβώς μπροστά της έσκυψε διστακτικά προς το μέρος της. Αφού δεν μπορούσε να μιλήσει για να εκφράσει τα συναισθήματά του, σκέφτηκε να το κάνει με πράξεις. Δεν τον ένοιαζε ούτε ότι μέχρι πριν από λίγα λεπτά ήταν κορίτσι του Wonho, ούτε καν ο ίδιος ο Wonho.

Η Hyerin μη ξέροντας τι να κάνει, τον κοιτούσε περιμένοντας την επόμενη κίνησή του. Φοβόταν να πάρει τη πρωτοβουλία να κάνει κάτι χωρίς να είναι σίγουρη. Ούτως ή άλλως, πως γινόταν να σκεφτεί από τη στιγμή που το αγόρι για το οποίο είχε κρυφά συναισθήματα εδώ και λίγες μέρες είχε τα χείλη του ελάχιστα εκατοστά μακριά από τα δικά της;

Ο Yoongi την κοίταξε για μία ακόμη φορά στα μάτια, άφησε μία τελευταία ανάσα να πέσει πάνω στα χείλη της και επιτέλους έκανε την τελική κίνηση.

jealous || myg√Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα