(just) nine

318 55 22
                                    

Ποιος θα το περίμενε ότι ο Yoongi θα πήγαινε τελικά; Ακόμα, δεν μπορούσε να καταλάβει τι τον έκανε τελικά να πάει στην έξοδο που είχαν κανονίσει ακόμα και μετά τον καβγά.

Αυτή μήπως;

«Hoseok, δεν ξέρω τι να βάλω!»γκρίνιαξε καθώς μιλούσε μαζί με τον κολλητό του στο τηλέφωνο. Μία από τις ανησυχίες που είχε ο Yoongi για εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα ήταν το τι θα φορέσει. Ήθελε να δείχνει όμορφος – όσο μπορούσε – και ευπαρουσίαστος, ώστε να της αποδείξει ότι δεν ήταν ο Yoongi που αντίκρισε στο εστιατόριο του σχολείου, αυτός που κόντεψε να σπάσει στο ξύλο το αγόρι της.

«Βάλε κάτι απλό, δεν πας να την παντρευτείς κιόλας!»Η απάντηση του Hoseok τον έβαλε σε σκέψεις.

Γιατί να πει κάτι τέτοιο;

«Γιατί να παντρευτώ την Hyerin;» Ο Yoongi προσπάθησε να του δώσει να καταλάβει ότι δεν υπήρχε κάτι που τον έκανε να θέλει να τη παντρευτεί και έβαλε το χέρι του ανάμεσα από τις αμέτρητες μπλούζες που υπήρχαν στη ντουλάπα του ψάχνοντας μία ιδανική για τη συνάντηση.

«Άστο φίλε, μην προσπαθείς να το σώσεις. Μου μίλησε ο Jimin.»απάντησε ο Hoseok εμποδίζοντάς τον να εκφράσει οποιαδήποτε απορία ή δικαιολογία.

Ώστε έτσι ο Jimin...

«Εντάξει, εντάξει! Το παραδέχομαι, μου αρέσει! Αλλά πρέπει να ενηλικιωθώ πρώτα για να έχω τη δυνατότητα να την παντρευτώ, πανέξυπνε!»τον μάλωσε μέσα από το τηλέφωνο. «Και έτσι κι αλλιώς, ανήκει σε άλλον…»πρόσθεσε απελπισμένα και ο Hoseok έβγαλε την ανάσα που κρατούσε, όση ώρα ο Yoongi παραδεχόταν ότι του αρέσει η Hyerin.

«Τέλος πάντων, δεν συνεχίζω. Σου έχω όμως καλά νέα...»του ανακοίνωσε ο Hoseok και η φωνή του από σοβαρή άλλαξε και έγινε κάπως πονηρή.

Ήδη ο Yoongi φοβόταν για το τι θα του έλεγε μετέπειτα.

Απ' ό,τι κατάλαβε από τη πρόσφατη γνωριμία του με τον Hoseok, ήταν ένα αρκετά ενθουσιώδες άτομο το οποίο μερικές φορές μπορεί να κατέληγε στα πρόθυρα του overreacting.
Το αντίθετο από εκείνον δηλαδή.
Σπάνια θύμωνε και ήταν καλός με όλους.

Σχεδόν με όλους.

«Και ποια είναι αυτά;»

«Μάντεψε ποιος άλλος θα βρίσκεται εκεί!»έκανε ο Hoseok ενθουσιασμένα καθώς ο Yoongi πετούσε μερικές μπλούζες στο κρεβάτι του για να τις δοκιμάσει.

«Ποιος;»ρώτησε ο Yoongi αδιάφορα.

«ΕΓΏ! ΧΑ!»ούρλιαξε ο Hoseok και ο Yoongi απομάκρυνε το τηλέφωνο από το αφτί του μορφάζοντας.

jealous || myg√Where stories live. Discover now