six pens

345 61 16
                                    

Και μόνο η σκέψη του ότι ο Yoongi θα πήγαινε στο σχολείο και θα την έβλεπε μαζί του για ακόμη μία φορά, τον έκανε να μην θέλει να πάει. Αλλά όπως και να 'χει, σηκώθηκε από το κρεβάτι του αναγκαστικά, επειδή έπρεπε.

Έκανε τα απαραίτητα και έπειτα από λίγα λεπτά περπατούσε με προορισμό το σχολείο.

Μπήκε μέσα στο προαύλιο και δεν την είδε να κάθεται στο παγκάκι αυτή τη φορά, οπού ο Yoongi συνήθως καθόταν.

Στην αρχή, ανησύχησε, νόμιζε πως όντως της έκανε κάτι κακό, ότι μπλέξανε σε μπελάδες μη παραλείποντας το γεγονός ότι χθες έκαναν κοπάνα μαζί και ότι ο Wonho είναι απλώς ο Wonho αλλά άρχισε να κοιτάζει τριγύρω στο προαύλιο και τελικά την εντόπισε.

Στην άλλη άκρη του προαυλίου μαζί του και με τους φίλους του.

Πόσο πιο ωραία μπορεί να περνάει χωρίς εμένα, σκέφτηκε.

Κάθισε στο παγκάκι του κουρασμένος από τον ελάχιστο ύπνο και την πίεση που δέχτηκε χθες καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας και έκλεισε για λίγο τα μάτια του γέρνοντας προς τα πίσω το κεφάλι του. Δεν τον ένοιαζε καν αν θα τον έβλεπε κάποιος σε περίπτωση που πραγματικά τον έπαιρνε ο ύπνος. Ήθελε να ηρεμήσει, να ησυχάσει από τις άσχημες σκέψεις που είχε στο κεφάλι του και κυρίως ήθελε να ξεχάσει αυτό που έγινε χθες.

Σιγά, ένα κορίτσι είναι…
‘Πώς κάνεις για μία κοπέλα έτσι;’
Δίκιο είχε ο Jimin…
Εξάλλου, ποια θα γυρίσει να κοιτάξει εμένα;

«Yoongi; Κοιμάσαι; Yoongi ξυπνά!»άνοιξε σιγά σιγά τα μάτια του θυμώνοντας που τον "ξύπνησαν" και τότε την είδε. Αν βρισκόταν κάποιος άλλος στη θέση της, θα τον πλάκωνε στις σφαλιάρες επειδή τον ταρακούνησε τη στιγμή που ήτανε έτοιμος να κοιμηθεί. Αλλά στο συγκεκριμένο πρόσωπο, ακόμα και με όλα όσα έγιναν, δεν μπορούσε να κρατήσει κακία.

«Ω, ε γεια.»την χαιρέτισε και ξαναέκλεισε τα μάτια του, διότι μπροστά της ένιωθε πιο άνετα, άσχετα αν ήταν το crush του.

«Είσαι εντάξει; Μήπως σε πονάει το κεφάλι σου;»τον ρώτησε ανήσυχη και τοποθέτησε το χέρι της στον ώμο του.

Ήταν μαζί χθες…
Φιλήθηκαν…
Και πάλι όμως, εξακολουθεί να νοιάζεται! Γιατί γαμώτο, γιατί;!

«Όχι, απλώς νυστάζω...»της απάντησε νυσταγμένα και αυτή απλώς έβγαλε ένα επιφώνημα γελώντας.

Αυτό το γέλιο...

Άνοιξε τα μάτια του και κοίταξε το κενό. Για την ακρίβεια, κοίταξε το "αγόρι" της το οποίο στεκόταν στο ίδιο σημείο όπως και πριν και κοιτούσε κάτι στο κινητό του με τους φίλους του χαζογελώντας.

jealous || myg√Where stories live. Discover now