seven words

333 60 6
                                    

Η Hyerin έδωσε ένα πεταχτό φιλί στον "αγαπημένο" της και πέρασε την πύλη του σχολείου, όπου ο Yoongi την περίμενε για να φύγουν μαζί.

Ο Yoongi αναρωτιόταν τι μπορεί να ένιωθε εκείνη τη στιγμή ο Wonho που την έβλεπε με τα μάτια του να τον παρατάει στη μέση του σχολείου και να φεύγει με ένα άλλο αγόρι αντί μαζί του.
Βασανίζονταν με τις σκέψεις του και με αυτό που έβλεπε να κάνει το κορίτσι του.

Ο Wonho θα ζήλευε;
Ή μήπως δεν θα έδινε δεκάρα για το με ποιον θα συναναστρεφόταν και τι θα έκαναν μαζί;

Όλο αυτό φαινόταν παράξενο στον Yoongi. Γιατί να τον ακολουθήσει και να φύγουν μαζί; Θα μπορούσε να της προτείνει ο Wonho να τη πάει αυτός σπίτι και όχι ο Yoongi.
Γιατί επομένως διάλεξε αυτόν;

Περπατούσαν μόνοι τους και ο Yoongi σκέφτηκε πως εκείνη ήταν μία τέλεια ευκαιρία για να της πει πως νιώθει. Μπορεί να βιαζόταν κάπως, αλλά τον βασάνιζε αυτή η σκέψη κάθε βράδυ.

Να της το πω τώρα;
Να περιμένω μέχρι να χωρίσει με τον Wonho και μετά;
Και αν δεν χωρίσουν ποτέ;

Δυστυχώς δεν το έκανε. Μακάρι κιόλας να μπορούσε.

Αν δεν είχε αγόρι, ίσως να το έκανε.

Σύμφωνα με τις σκέψεις και τις υποθέσεις του Yoongi ήταν επίφοβο και επικίνδυνο να της πει ότι του αρέσει. Αν το μάθαινε ο Wonho, το μόνο σίγουρο ήταν ότι θα τον ειρωνευόταν για το γεγονός ότι δεν μπορεί να την έχει και στη τελική θα γινόταν ρεζίλι σε όλο το σχολείο. Δεν τον ενθουσίαζε διόλου η εικόνα να τον κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα παιδιά, να τον δείχνουν επιδεικτικά με το δάχτυλο και να τον αποκαλούν με διάφορα εξευτελιστικά παρατσούκλια. Δεν ήθελε να τον λυπούνται οι φίλοι του, ο Jimin. Του φέρθηκε τόσο καλά εκείνη τη μέρα όταν τον πλησίασε από μόνος του στη βιβλιοθήκη για να κάτσει μαζί του, που ο Yoongi δεν ήθελε να του δημιουργήσει την ιδέα ότι ίσως τελικά έπαιζε θέατρο και στη πραγματικότητα το έπαιζε ‘καλός’ για να πιάσει φιλίες με κάποιον αφελή.

Εκτός απ'αυτό, υπήρχε και ο κίνδυνος η Hyerin να μην του μιλήσει ξανά. Μπορεί να ντρεπόταν, να ένιωθε άσχημα έπειτα από την εξομολόγησή του. Ποιο κορίτσι θα δεχόταν την αγάπη από ένα αγόρι που πλέον όλο το σχολείο θα κορόιδευε; Ο Yoongi δεν ήθελε να συμβεί αυτό.

Λάτρευε να ακούει τη φωνή της κάθε μέρα. Ήταν ο λόγος για τον οποίο ξυπνούσε κάθε πρωί με όρεξη για να πάει στο σχολείο.

jealous || myg√Where stories live. Discover now