seventeen: visitors

241 46 11
                                    

«Μακάρι να γίνει γρήγορα καλά…»μουρμούρισε η Hyerin καθώς στεκόταν απ’έξω από το δωμάτιο του Yoongi μαζί με τις δύο μεγαλύτερες γυναίκες, τη δεύτερη, ή μάλλον τρίτη μέρα.

Από τη στιγμή που βγήκαν από το δωμάτιό του, όλο αυτό σκεφτόταν. Θα μπορούσε βέβαια να βρισκόταν και σε χειρότερη κατάσταση αλλά τη καθησύχασε το γεγονός ότι είχε σπάσει μόνο το πόδι του λόγω της δύναμης του αυτοκινήτου.

Μα καλά και αυτός, τι σκεφτόταν;

Η Hyerin δεν μπορούσε να καταλάβει πως ο Yoongi κατάφερε και έμπλεξε σε τέτοιο ατύχημα. Εντάξει, και αυτή τύχαινε μερικές φορές να είναι αφηρημένη καθώς γυρνούσε στο σπίτι της από το σχολείο, αλλά όχι να φτάσει στο σημείο να μην προσέξει και στον δρόμο κιόλας! Που να μάθαινε κιόλας ότι ο Yoongi σκεφτόταν αυτή...

Κάτι της κινούσε τη περιέργεια σε όλο αυτό. Χάθηκε στις σκέψεις της με το να συλλογίζεται.

«Πολύ εγωιστής πάντως. Εμείς ήρθαμε με τη ψυχή στο στόμα μέχρι εδώ πέρα και αυτός μας διώχνει και από πάνω! Ε τι άλλο να πω!»παραπονέθηκε η μητέρα του Yoongi και τοποθέτησε το δεξί της πόδι πάνω στο αριστερό. «Τι άλλο θα τραβήξω η κακομοίρα μέχρι να αναρρώσει και να πάει σχολείο… Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω!»συνέχισε τα παράπονά της και η μητέρα της Hyerin της έτριψε τη πλάτη υποστηρικτικά.

«Έλα γλυκιά μου, θα περάσει. Αν χρειαστείς βοήθεια, μη διστάσεις να μου ζητήσεις! Μπορεί να έρθει και η Hyerin καμιά βόλτα για να του κρατάει συντροφιά! Τόσες μέρες που θα είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι, θα του είναι κάπως βαρύ πιστεύω… Ε Hyerin; Δεν συμφωνείς και εσύ;»

Η Hyerin δεν άκουγε τη μητέρα της, επειδή σκεφτόταν και ανησυχούσε για τον Yoongi. Της ήταν κάπως απότομο. Και μάλιστα, δεν είχε προλάβει καλά καλά να μπει στο δωμάτιό της έπειτα από το μεσημεριανό που είχε με τη μητέρα της ώσπου την ενημέρωσαν πως έγινε κάτι άσχημο.

«Hyerin!»

«Ναι, τι!»αναρωτήθηκε η Hyerin ξυπνώντας από την αφηρημάδα της.

«Θα πας στο σπίτι του Yoongi.»

«Τι;! Αλήθεια;»

«Ναι, πρέπει, γιατί θα κάθεται μόνος του τόσο καιρό…»της είπε η μητέρα της. Από μέσα της φυσικά χαιρόταν που θα περνούσε χρόνο με το αγόρι που της άρεσε από τη πρώτη στιγμή που τον συνάντησε. Αυτό που θα την έκανε να συμφωνήσει ήταν και το γεγονός ότι έθετε η ίδια της η μητέρα μία τέτοια χάρη σε αυτή και έτσι θα της ήταν πιο εύκολο να πει το ‘ναι’ χωρίς να κινήσει τυχόν υποψίες.

jealous || myg√Där berättelser lever. Upptäck nu