five lessons

383 67 32
                                    

Για έναν και μοναδικό λόγο, ο Yoongi ξύπνησε το επόμενο πρωί νωρίτερα από το κανονικό.

Συνήθως κοιμόταν πιο πολλές ώρες αλλά την συγκεκριμένη μέρα τη περίμενε από το προηγούμενη βράδυ. Ήθελε τόσο πολύ να ξαναδεί τη Hyerin και να ξαναμιλήσουν, να περάσουν τη μέρα τους όπως και τη προηγούμενη μέρα.

Ναι, κάποιοι θα το θεωρούσαν γελοίο και άσκοπο να ξυπνήσει κανείς από τόσο νωρίς μόνο και μόνο για να δει κάποιον που αγαπά. Για τον Yoongi όμως, δεν ήταν καθόλου γελοίο.

[...]

«Yoongi!»άκουσε μία χαρωπή φωνή από μακριά να τον φωνάζει και γύρισε κατευθείαν προς εκείνο το σημείο.

Αμέσως την αντίκρισε να στέκεται όρθια μπροστά από το παγκάκι - που κάθονταν και τη προηγούμενη φορά - και δίπλα της να είναι το αγόρι από το σουπερμάρκετ.

Τι κάνει ο Wonho μαζί της;
Α σωστά, κάθονται μαζί.

Αυτός στεκόταν σχεδόν από πίσω της και την "έτρωγε" με το βλέμμα του. Λες και ήταν αρπακτικό.

Αχ, πότε θα συμμορφωθείς, Wonho;

Του δημιουργήθηκε ξαφνικά μέσα του η επιθυμία να πάει και να τον βαρέσει επειδή κοιτούσε τη Hyerin τόσο αδιάκριτα αλλά τελικά συγκρατήθηκε.

Γιατί τέτοια ομορφιά να περάσει τα χρόνια της πίσω από τα κάγκελα της φυλακής;, σκέφτηκε προσπαθώντας να νιώσει καλύτερα.

Χωρίς να δώσει σημασία σε αυτό που έκανε ο Wonho την πλησίασε γρήγορα και τότε του χαμογέλασε.

«Καλημέρα!»

«Καλημέρα... Τι κάνεις;»τη ρώτησε και τότε ο Wonho κατάλαβε ότι ο Yoongi βρισκόταν μαζί τους και γύρισε να τον κοιτάξει.

Μόλις τον είδε, στριφογύρισε τα μάτια του και δυσανασχέτησε.

Ναι, συνέχισε να ρολάρεις τα μάτια σου έτσι, μπας και βρεις λίγο μυαλό εκεί πίσω, μαλάκα.

Αυτή η σκέψη τον έκανε φανερά να νιώθει καλύτερα, του ανέβασε το ηθικό.

«Wonho, σήκω να χαιρετήσεις τον Yoongi!»τον μάλωσε η Hyerin - νομίζοντας πως έτσι θα συμμορφωνόταν - και του τράβηξε το χέρι για να σηκωθεί από το παγκάκι.

«Δεν χρειάζεται Hyerin, αν δεν θέλει, άσ' τον.»είπε ο Yoongi ψυχρά έχοντας αμοιβαία αισθήματα και του έριξε μια δολοφονική ματιά όχι μόνο γιατί 'του έκλεψε το κορίτσι' αλλά και επειδή αν πείραζε έστω και μία τρίχα πάνω της, θα κινούσε γη και ουρανό για να τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια.

jealous || myg√Where stories live. Discover now