sixteen: bad luck

225 45 7
                                    

«Yoongi…»

Μμμ
Γιατί νιώθω τόσο ανάλαφρος;

«Yoongi;…»

«Λες να ξύπνησε;»

«Δεν ξέρω ρε μαμά, κάτσε τώρα ήσυχα!»

Τι είναι όλες αυτές οι φωνές;
Η μία ανήκει στη Hyerin…
Είναι εδώ η Hyerin;!

Ο Yoongi προσπάθησε να ανοίξει τα μάτια του όχι μόνο για να δει την Hyerin αλλά και να καταλάβει που στο καλό βρισκόταν. Για κάποιο λόγο δεν μπορούσε να τα ανοίξει όμως. Όσες προσπάθειες και να έκανε, αποτύγχαινε παταγωδώς, διότι ένιωθε τα βλέφαρά του βαριά. Εκτός απ’αυτό, η συνομιλία που γινόταν από δίπλα του ακουγόταν κάπως υπόκωφη για αυτόν.

Κάτι του μύριζε άσχημα εκεί πέρα. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Ένιωθε καθηλωμένος, καταβεβλημένος από κάτι, αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει τι ήταν αυτό. Το πρώτο πράγμα που μπορούσε να αισθανθεί ήταν ότι βρισκόταν ξαπλωμένος κάπου.

«Κυρία Min, ευτυχώς που ήρθατε εγκαίρως –»

Ο Yoongi έκανε μία τελευταία προσπάθεια να ανοίξει τα μάτια του.

«Μαμά, νομίζω ότι ξύπνησε!»

«Το παιδί μου!»

Όταν άνοιξε τα μάτια του, όλες οι απορίες του λύθηκαν.

Βρισκόταν σε ένα άσπρο δωμάτιο, μετρίου μεγέθους. Στη γωνία υπήρχε μία μικρή τουαλέτα, δίπλα από το κρεβάτι ένα κομοδίνο και απο τη μία μεριά του κρεβατιού υπήρχαν δύο καρέκλες και από την άλλη μεριά ένας καναπές.

Κοιτούσε τριγύρω του δίχως να κουνήσει ούτε ένα εκατοστό του σώματός του, παραμένοντας ξαπλωμένος στο κρεβάτι που κείτονταν.

Δεν βρίσκομαι σε νοσοκομείο.
Ας μου πει κάποιος ότι δεν βρίσκομαι στο νοσοκομείο.

«Y-Yoongi;»Με το άκουσμα της φωνής της, ο Yoongi έστρεψε το βλέμμα του προς τα δεξιά. Για κάποιο λόγο δεν μπορούσε να κουνήσει το υπόλοιπο σώμα του για να κοιτάξει κάπου ή να κάνει κάτι. Για την ακρίβεια δεν προσπάθησε καν να κουνηθεί.

Αμέσως ήρθε αντιμέτωπος με τη Hyerin. Όταν τον είδε, του χαμογέλασε. Θα το έκανε και αυτός, μακάρι να μπορούσε όμως.

Όταν η Hyerin έμαθε πως ένας συμμαθητής της, σε αυτή τη περίπτωση ο Yoongi, είχε μπλεχτεί σε ένα μικρό ατυχηματάκι, έχασε την γη κάτω απ’τα πόδια της. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι την ίδια μέρα, μερικά λεπτά αφού ο Yoongi έφυγε από το σπίτι της βρέθηκε στο δρόμο ελαφρά χτυπημένος. Ανησύχησε τόσο πολύ για αυτόν που αμέσως έτρεξε στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν.

Τη στιγμή που ο Yoongi απέστρεψε το βλέμμα του απο τη Hyerin και πήγε να κοιτάξει από την άλλη μεριά του κρεβατιού, συνειδητοποίησε και κάτι άλλο.

jealous || myg√Where stories live. Discover now