twenty one: movie night

205 44 16
                                    

Η Hyerin βρισκόταν στο δρόμο με προορισμό το σπίτι του Yoongi – ναι, πάλι – καθώς κρατούσε στα χέρια της μία σακούλα με διάφορα πράγματα μέσα, όπως πατατάκια, γαριδάκια, σοκολάτες και άλλα τέτοια. Εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα είχαν αποφασίσει να δουν μία ταινία μαζί, οι δύο τους, και γι’αυτό τα θεώρησε χρήσιμα κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Μερικές φορές λυπόταν και αγανακτούσε με το γεγονός πως έπρεπε να πηγαίνει αυτή στο σπίτι του Yoongi σχεδόν κάθε μέρα, μα έπειτα σκεφτόταν πως το αγόρι βρισκόταν σε δύσκολη σωματική κατάσταση, οπότε, όπως λέμε, το άφησε ‘να πάει στο καλό’. Απλώς, άφηνε τις σκέψεις της στην άκρη και σταματούσε να είναι τόσο εγωίστρια και στρίγγλα.

Η σακούλα χτυπούσε πάνω στα γόνατά της σε κάθε βήμα που έκανε, με αποτέλεσμα να ακούγεται ο ήχος του πλαστικού. Αφού χασομέρισε λίγο ακόμα στο δρόμο, έφτασε επιτέλους στο σπίτι του Yoongi και ανέβηκε τα σκαλιά πριν τη κεντρική πόρτα του σπιτιού χοροπηδώντας. Ένιωθε χαρούμενη που θα έβλεπαν μία ταινία μαζί, οι δύο τους.

Αφενός, σκεφτόταν ότι θα περάσει περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον φίλο της. Αφετέρου, της περνούσαν διάφορες υποθέσεις από το μυαλό, ότι μπορεί να γινόταν κάτι μιας και ήταν οι δύο τους και θα παρακολουθούσαν μία ταινία. Μπορεί αυτή η ταινία κατά τύχη να ήταν ρομαντική και κάπου στη μέση της ο Yoongi να έπιανε καταλάθος το χέρι της καθώς αυτή θα πήγαινε να πάρει μία χούφτα ποπ κορν και μετά θα κοιτάζονταν και μετά τσουπ! Θα τη φιλούσε.

Πολύ φαντασία έχεις, χτύπα το κουδούνι τώρα.

Δεν της πήρε πολύ να συνειδητοποιήσει πως όση ώρα σκεφτόταν όλα αυτά, στεκόταν ακριβώς μπροστά από τη πόρτα του σπιτιού του. Ξύπνια πλέον, χτύπησε το κουδούνι και περίμενε να της ανοίξει κάποιος πειράζοντας το κοκαλάκι για τα μαλλιά, το οποίο βρισκόταν τυλιγμένο στο χέρι της. Ήταν τοποθετημένο εκεί από την ημέρα του ατυχήματος. Φυσικά και δεν το έβγαλε ποτέ από εκείνη την ημέρα. Είχε τόσα και τόσα στο μυαλό της, το κοκαλάκι θα την πείραζε;

Έπειτα από λίγο, η πόρτα άνοιξε και εμφανίστηκε μπροστά της ένας κύριος. Η διαφορετική αυτή παρουσία στο σπίτι του την έκανε να κομπλάρει κάπως. Δεν μπορούσε να τον αντιμετωπίσει με την ίδια χαλαρότητα όπως έκανε και με την μαμά του. Μάλιστα, εδώ πρόκειται για έναν άντρα.

Ποιος είναι αυτός;

«Α, εμ, γεια σας. Με λένε Hyerin, είμαι η φίλη–»

jealous || myg√Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang