thirteen: fight

248 49 11
                                    

Κάθονταν στο γρασίδι όλοι μαζί και συζητούσαν για διάφορα πράγματα. Ο Wonho συζητούσε με την ‘ξαδέρφη’ του ή αλλιώς Chaerin κάτι το οποίο φάνηκε να μην απασχολεί και τόσο την Hyerin, ενώ ο Jimin με τον Hoseok ψιθύριζαν διάφορα μεταξύ τους.

Τι παίζει με αυτούς τους δύο τέλος πάντων;

Ο Yoongi καθόταν σχεδόν δίπλα της. Για την ακρίβεια, η Hyerin πήρε τη πρωτοβουλία να κάτσει δίπλα του, γεγονός που του κίνησε τη περιέργεια. Του φάνηκε παράξενη η κίνησή της. Του φάνηκε τόσο... αναπάντεχο. Μιλούσαν ελάχιστα οι δύο τους – έπειτα από αυτό που είχε προηγηθεί, φυσιολογικό το θεωρούσε  – ενώ αυτή είχε μπουκωθεί με μερικά πατατάκια.

Μία συγκεκριμένη σκέψη όμως τριγυρνούσε συνέχεια στο μυαλό του.

Μήπως πρέπει να της δείξω τις φωτογραφίες;

Η σκέψη του να της δείξει τις φωτογραφίες με τον Wonho και την Chaerin να φιλιούνται περνούσε και έφευγε πολλές φορές από το μυαλό του. Παρόλα αυτά, δεν μπορούσε να σταματήσει να νιώθει αυτό το αίσθημα, που κάτι μέσα του του έλεγε να της τις δείξει. Να της τις δείξει για να καταλάβει ποιος είναι αυτός που νοιαζόταν πραγματικά για αυτήν. Ήθελε να δικαιωθεί.

«Δεν θα φας;»μίλησε ξαφνικά η Hyerin βγάζοντάς τον από τις σκέψεις του και έστρεψε το βλέμμα του πάνω της. Η Hyerin του έδειχνε τη σακούλα με τα πατατάκια που του είχε πάρει ο Hoseok προηγουμένως.

«Άστο μωρέ το καημένο, αφού δεν ξέρει...»σχολίασε ο Wonho και έκλεισε το μάτι στον Yoongi με ένα ειρωνικό βλέμμα.

Δεν μπορούσε να καταλάβει τη λογική του. Τι τον ενοχλούσε τόσο πολύ πάνω του; Αρκετά είχε τραβήξει μαζί του εκείνη την ημέρα. Ήθελε να τον κάνει να μην ασχολείται άλλο μαζί του.

Εκείνη τη στιγμή ο Yoongi νευρίασε τόσο πολύ, που πολύ απλά θα ήταν δύσκολο για αυτόν να ελέγξει τον εαυτό του. Όταν τον ενοχλούσε κάτι, άλλαζε. Θα έκανε οτιδήποτε για να του την σπάσει και να του χαλάσει τη διάθεση. Να του καταστρέψει ό,τι σχέδιο είχε οργανωμένο στο μυαλό του. Να πάρει εκδίκηση.

Ο Yoongi γύρισε προς το μέρος της Hyerin και την κοίταξε έντονα. «Θα φάω. Αλλά προτού φάω, πρέπει να κάνω κάτι.»ανακοίνωσε και άνοιξε το κινητό του πηγαίνοντας στη συλλογή. Δεν μετάνιωνε για τίποτα. Μπορεί να το έκανε μετέπειτα, αλλά εκείνη τη στιγμή, δεν τον ενδιέφερε τίποτα.

Εν τω μεταξύ όλοι τον κοιτούσαν λες και είχε τρελαθεί. «Λυπάμαι, λυπάμαι πολύ.»της απευθύνθηκε με ένα λυπημένο ύφος και έστρεψε την οθόνη του κινητού του προς το μέρος της με την φωτογραφία να φαίνεται καθαρά. Τη στιγμή που η Hyerin είδε τη φωτογραφία, τη στιγμή που την επεξεργαζόταν, τη στιγμή που τα μάτια της γούρλωσαν από το σοκ, το μόνο που ο Yoongi ένιωθε ήταν νίκη και περηφάνια για τον εαυτό του. Ναι, ένιωθε περήφανος που βρήκε το θάρρος και έκανε κάτι σωστό, κάτι δίκαιο. Δεν το έκανε μόνο για να δει ότι στη πραγματικότητα αυτός που θεωρείται αγόρι της την κορόιδευε, το έκανε και από καλοσύνη. Τη στιγμή που το έκανε αυτό, έδειξε το πόσο καλός ήταν και πόσο νοιαζόταν για αυτή.

Η Hyerin είχε πολύ ώρα σε αυτή τη στάση, με τα μάτια της καρφωμένα πάνω στην οθόνη του κινητού του, ώσπου το άρπαξε από τα χέρια του Yoongi κάνοντάς τον να τιναχτεί. Κοίταξε τη φωτογραφία για λίγο ακόμα, έπειτα κοίταξε αλλού φανερά θυμωμένη και τέλος σηκώθηκε όρθια καρφώνοντας με ένα όλο και πιο φονικό βλεμμα τη Chaerin.

jealous || myg√Donde viven las historias. Descúbrelo ahora