eighteen: closer

206 40 9
                                    

Δεν ήταν απορίας άξιο το γεγονός ότι το ίδιο βράδυ ο Yoongi είχε μείνει ξύπνιος γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Έκλεινε τα μάτια του, συλλογιζόταν, τα άνοιγε ξανά και σκεφτόταν το ενδεχόμενο να αλλάξει πλευρό, αλλά εκείνη τη στιγμή θυμόταν ότι δεν μπορούσε να κουνηθεί καθόλου.

Γαμώ τη γκαντεμιά μου μέσα...

Τη τελευταία φορά που το έκανε αυτό έβγαλε έναν αναστεναγμό αγανάκτησης, αρκετά δυνατό ώστε να ξυπνήσει το κορίτσι δίπλα του, στον καναπέ. Η Hyerin κούνησε λίγο το κεφάλι της με μία ενοχλημένη έκφραση στο πρόσωπό της και έπειτα από λίγο ξύπνησε τρίβοντας τα μάτια της.

«Yoongi...»είπε κάπως νυσταγμένα. «Είσαι εντάξει;»ρώτησε απλά εξαιτίας του ύπνου, αλλά κατά τ'άλλα ανησυχούσε. Μπορεί ο ύπνος να την έκανε πιο αργή στις κινήσεις και τις σκέψεις της εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν ήθελε να τον αφήσει να την πατήσει κάτω.

Θα προσπαθούσε να μείνει ξύπνια όσο ήταν και αυτός για να επιβεβαιώσει τον εαυτό της ότι ο Yoongi είναι καλά.

«Ναι μια χαρά είμαι, απλώς δεν μπορώ να κοιμηθώ...»απάντησε εκείνος, με τρόπο που θα την έκανε να ηρεμήσει, διότι ήθελε να της αποβάλλει κάθε άγχος που την κυρίευε τη στιγμή εκείνη για τη σωματική του κατάσταση.

Τον κοίταξε για λίγο ανέκφραστα. Δεν περίμενε μία τέτοια απάντηση και ξαφνιάστηκε γιατί το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό της ήταν ότι την είδε να κοιμάται. Δεν έπαιρνε και τις καλύτερες στάσεις όταν κοιμόταν και το να βλέπει ο Yoongi τα ακατάστατα μαλλιά της και τα τσαλακωμένα από τον ύπνο ρούχα της θα την έκανε να νιώσει άβολα.

Κοίταξε δίπλα της όπου κείτονταν τα άλλα δύο αγόρια και τελικά σηκώθηκε από τον καναπέ και έκατσε στη καρέκλα που βρισκόταν ακριβώς δίπλα από το κρεβάτι του Yoongi.

Το αγόρι δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της καθώς αυτή έκανε τον γύρο του κρεβατιού και έσερνε το ένα της χέρι πάνω στο άσπρο λεπτό κάλυμμα του κρεβατιού που βρισκόταν κάτω από τον Yoongi.

Αυτή η κίνησή της τον αναστάτωνε και ταυτόχρονα τον τρόμαζε. Δεν ήξερε τι θα έκανε μετά απ'αυτό...

Αφού η Hyerin έκατσε στη καρέκλα, ο Yoongi προσπάθησε να αλλάξει πλευρό ώστε να τη βλέπει. Προτιμούσε να έχει μπροστά της αυτή, παρά τους άλλους δύο μαντράχαλους φίλους του. Κοιμόντουσαν και οι δύο με το στόμα ανοιχτό, κολλητά ο ένας πάνω στον άλλο, αγκαλιασμένοι, με τον Hoseok να έχει το ένα του πόδι πάνω στο σώμα του Jimin.

jealous || myg√Where stories live. Discover now