18. Brian May

2K 55 79
                                    

Všechny zdravím. Vím, že jsem mezi kapitolami měla delší než obvyklou pauzu. A bohužel vám nemůžu slíbit, že se to nebude opakovat. Nemusíte mít strach, psaní i Queen mě pořád baví, akorát jsem původně měla i jiné plány, než psát jenom o Queen. Vlastně jsem si těch plánů na sebe vymyslela tolik, že jsem závěrem nestíhala vůbec nic, a teď jsem se konečně kopla do zadku a snažím si v tom svém time managementu sjednat nějaký aspoň trochu rozumný pořádek.

Nechci to tady nějak do detailů rozvádět, ale pro vás, kteří mě jinak než skrz tuto knížku neznáte, ve stručnosti o co jde- z dřívějška mám napsaný jeden fantasy příběh, na který jsem si plánovala znovu sednout, doladit ho a jen tak v rámci strategie pokus/omyl ho zkusit poslat do různých nakladatelství, jestli by mi tu knížku nějakým zázrakem někdo nebyl třeba ochotný vydat. Tady na Wattpadu jsem tento svůj úmysl s velkou pompou oznámila pár měsíců zpátky a od té doby jsem se pořád nedostala k tomu, že bych na té knížce napsala byť jen jedinou čárku (a fakt se za to stydím, jestli tohle teď čte někdo známý).

Zkrátka a dobře si v současné chvíli ještě musím vyřešit posledních pár dalších věcí, které jsem různým lidem naslibovala, a pak by se mi snad už konečně mohlo povést najet na takový režim, kdy budu nějak v rámci možností zvládat jak psaní této Queen knížky, tak na předělávání fantasy... jo a pak je tady je taková věc, které se říká real life a taky by se neměla úplně zanedbávat. :D

Zatím vám v dlouhobém časovém horizontu sama nejsem schopná říct, jak rychle co bude nebo nebude, ale na vás od Queen (a z druhé strany ani na vás, co se zajímáte o můj fantasy projekt) nehodlám zapomínat a tahle knížka rozhodně nekončí a pojede normálně dál. Vážně jsem strašně vděčná za každého z vás, co máte o Queen a tuto mou knížku zájem. Možná mi to někdy bude trochu déle trvat, ale rozhodně vás neopouštím. ♡

●●●

Dost bylo úvodních proslovů, dnes tu máme kapitolu věnovanou Brianovi.

Většinou se snažím kapitolu začínat nějakou vtipnou historkou. A protože se kolem Brianova data narození netočí asi žádná podobně veselá, nebo zajímavá historka jako u Rogera s Deakym, začnu jiným číslem. A to číslem 168. Queen byli mezi ostatními rockovými bandy tak trochu intelektuálové, vždyť taky všichni studovali vysokou. Mezi jejich nejoblíbenější společnou zábavu tak patřilo hraní Scrabble. Během zdlouhavých přesunů z místa na místo mezi sebou kluci pořádali hotové scrabblové války. A protože Brian byl the clever one, podařilo se mu jednu hru ovládnout s naprosto rekordním ziskem 168 bodů za jedno slovo (lacquers- česky laky). Netřeba dodávat, že spoluhráči se s Brianovým geniálním tahem vyrovnávali těžce... Minimálně Freddie mu tak potupnou prohru do smrti neodpustil a podle Rogerova vyjádření na jeho adresu (BASTARD!) můžeme soudit, že ani jemu ta křivda po letech stále nedá spát.

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.
Queen & Freddie: Fakty versus mýtyOnde histórias criam vida. Descubra agora