Instagram

560 19 13
                                    

Ahoj všichni, vím, dala jsem si načas, ale blížící se začátek americké části nového QAL turné mě přinutil konečně něco udělat a můj Instagram je dneškem počínaje oficiálně naživu.

Nakonec ho mám zaměřený čistě jen na Queen- novinky, fakty, vtipy atd

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nakonec ho mám zaměřený čistě jen na Queen- novinky, fakty, vtipy atd... Svého tvůrčího psaní a dalších retardovaných myšlenkových pochodů ty z vás, kteří mají vkus a pud sebezáchovy, raději ušetřím. :D

Ještě nikdy jsem adminka žádné fan stránky nebyla, tahle stránka je zatím pořád ještě v režimu work in progress, tak je mně prosím buďte shovívaví.

Pro další info se mrkněte na popisek k mému prvnímu příspěvku (který je zároveň takovým improvizovaným profilovým obrázkem).

Odkaz na mou Instagram stránku najdete v komentářích, pro ty z vás, kteří si Instagram teprve budete zakládat se pokusím najít i nějaký návod, jak s ním zacházet, přinejhorším můžete zapátrat po tipech na internetu sami, nebo se ptejte. Asi nejdůležitější je, abyste u profilů, které vás zajímají, klikli na ikonku sledovat.

Tak snad mě všichni zájemci najdou a uvidíme se! ♡

Queen & Freddie: Fakty versus mýtyWhere stories live. Discover now