0.1

42.6K 1.2K 372
                                    

Selam canlar ♥

İlk bölümümüz hayırlı uğurlu olsun ve tabii bol yorum ve oyları da ihmal etmeyin. Bölüm haftada bir gelecek yedekte bölüm var ama haftada iki kere atarsam azalmaya yaşayacak bu yüzden yedek bölümler bir hayli çoğaldıktan sonra hafta da iki ye çıkartacağım ♥ 

Tek Nefes'e yarın bölüm atacağım ♥

Tek Nefes'e yarın bölüm atacağım ♥

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Beren'in Anlatımı

Hani harika bir kitap okursunuz ve sonunun asla gelmemesi için dualar edersiniz, fakat her zaman olduğu gibi o son gelir. Ve siz o dünyadan çıkıp eski halinize geri geldiğinizde kendinizde bir şeyler keşfedip, bakış açınızın değiştiğini anlarsınız.

Şuan böyleydi, kitabın sonuna gelmiştim ve bu kitabın sonuna gelene kadar farklı bir Beren olmuştum. Daha güçlü, daha inançlı ve daha sevgi dolu. Hayatın size yaşattıklarını öğrenmek veya öğrenmemek tamamen sizin elinizdedir. Ben öğrendim çünkü aslında öğrendikçe hiçbir şey bilmediğimi anladım. Hayat böyle işte seni hırpalaya hırpalaya öğretiyor, hatta bazen öyle bir öğretiyor ki sen kendinde ki değişimi fark edip buna şaşırıyorsun. Farklılaştığını hissettikçe yeni şeyler öğrendiğini ve yeni şeyler keşfettiğinin farkına varıyorsun.

Tabii ki herkes gibi ben de değişmiştim, artık parmağımda bir yüzük vardı ve omuzlarımda eskisinden daha da ağırlaşacak bir sorumluluğu şimdiden hissediyordum.

Peki ya ben bu sorumluluğa hazır mıydım?

Sanırım cevabını ben de bilmiyorum, bunun cevabını bana sadece zaman verebilirdi. Bu yüzden korkmadan yaşamalı ve sorunun cevabını hazır olduğum zaman emin bir şekilde vermeliydim.

Günlüğümü kapatıp çekmeceye koydum daha sonra yüzük olan elime bakıp gülümsedim ve o güne kısa süreliğine geri döndüm.

Her şeyi ile harika bir salonda her insan gibi ben de sadece şirketin on beşinci yılını kutlayacağımızı sanıyordum. Hatta Demir konuşma yapana kadar da öyle zannediyordum. Fakat konuşma daha özel ikimizin arasında bir mesaja dönüştüğünde şaşkınlığım gibi heyecanımda iki katına çıkmıştı.

Sonra yavaşça yanıma gelip önümde diz çöktü o ve bana hayatımda duyduğum en güzel sözler ile evlilik teklifi etti. Belki de hayatımda hiç o kadar özel ve hiç bu kadar önemli hissetmemiştim ama o gün bu duyguyu o kadar derin yaşamıştım ki bu evlilik teklifini üzerimden hala atamıyordum. Tıpkı şuan olduğu gibi.

Yattığım yerden ayağa kalktım ve saate baktım, saat sabah sekizi gösteriyordu. Harika bir hafta sonu için ilk önce yapmam gereken, güzel bir kahvaltı hazırlamaktı. Asya iyileştiği için artık bu evde çalışan birisi yoktu ve bu yüzden bir şeyler hazırlamak sadece bana kalıyordu.

Odamdan çıkıp Asya'nın odasına girdiğimde yattığını gördüm. Tam anlamıyla tembel bir kıza dönüşmüştü. Odasının perdesini açarak içeriye gün ışığının girmesini sağladım. Tabii ki de Asya o kadar zekiydi ki benim böyle bir şey yapacağımı bildiği için uyku gözlükleri takıyordu.

Büyük Patron 2Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ