1.0

17K 1.1K 340
                                    


Diğer bölümün bildirimi gelmediği için oylar tam bir hayal kırıklığı hikayeye başlamadan hemen önceki bölüme oy verin canlarım ♥ ♥

230 OY VE 250 YORUM İLE YB GELECEK ♥


Dip Not: 15 haziran YKS sınavı var bölüm gecikmeleri olursa bilinki yazar depresyonda :D

İthaf : 

İthaf : 

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Demir'in Anlatımı

Hıçkırık sesi miydi bu? Beynime kazanan sesleri algılamaya çalışıyordum. Alarmın sesi bu kadar az çıkmazdı hem de melodisini tanıyordum, yavaşça kulaklarıma sesler daha yakından gelmeye başladı.

Gözlerimi açtığımda kolumda ki ıslaklığı hissedip başımı çevirdim.

"Abi..."

Asya koluma gömdüğü başını kaldırıp bana baktı, "Abi..." diye acıyla mırıldandı.

Yattığım yerden hızla doğrulup gözlerimi ovuşturdum, "Asya, güzelim. Ne oldu?" diye sordum onun gözlerinde ki yaşları silerken.

"Annemi gördüm." deyip hıçkırıkları arasından konuşmaya devam etti, "Daha önce yüzünü bu kadar net gördüğümü hatırlamıyorum. Bana dokundu, sarıldı yemin ederim ki kokusunu hissettim abi yemin ederim ki."

Yüreğim de ki sızlayan ağrıyı yutkunarak geçirmeye çalışıp Asya'yı kollarımın arasına aldım, "Ne güzel." deyip başını öptüm. "Ne güzel Asyam."

"Ama uyandım, abi gerçek sanmıştım. Bir an için yaşadığım her şeyi gerçek sandım. Uyanınca o kadar kötü hissettim ki..." deyip başını iki yana çaresizce salladı, "Annemi uzun zamandır görmüyorum, ben onları çok özledim."

Asya'nın saçlarını okşayarak dişlerimi sıktım ve ona sıkıca sarıldım. Nefes aldıkça yanan ciğerlerim konuşmamı zorlaştırıyordu, keşke ben de annemi bir kere görebilseydim diye geçirdim içimden Asya gibi keşke ben de kısa bir süre de olsa kokusunu hissede bilseydim.

Güçlü olmak zorundaydım ve bu yüzden gülümsemeye çalışarak, "Şşş, bu güzel bir rüyaydı tamam mı? Uyansan da annemi görüp yakınında hissetmen... çok şanslısın."

Asya bana daha sıkı sarılıp, "Uzun zamandır böyle hissetmemiştim." diye fısıldadı.

"Nasıl?"

"Kimsesiz."

Hızla kaşlarımı çatıp Asya'ya baktım. "Orada dur bakalım, o ne demekmiş öyle?"

Büyük Patron 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin