0.8

18K 1.2K 287
                                    

Satır arası her yorumu okuyorum ve büyük patron instagram hesabında paylaşıyorum. Profilimde ki linkten instagram'a bakabilirsiniz ♥

Keyifli okumalar♥

İthaf : 

225 oy ve 250 yorum ile YB gelecek ♥

225 oy ve 250 yorum ile YB gelecek ♥

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Demir'in Anlatımı

Yatağa başıma koyduğumda burada ki son gecemizin olduğunu biliyordum. Üzgündüm çünkü uzun zamandır aile olmanın hissiyatını yaşayamamıştım. Buradayken özlemini çektiğim anne kelimesini kullanmıştım, hemde her şeyim olan kadının annesine bundan daha güzel ne olabilirdi ki?

Kapım açıldığında gözlerimi kapattım ve odama gireni görmek için beklemeye başladım.

"Uyudun mu sen ya? Ne çabuk uyuyorsun."

Beren söylenerek yatağın içine girdi ve soğuk ayaklarını ayaklarıma sürterek, "Uyumadığını biliyorum." dedi.

Gülümseyerek gözlerimi araladım ve Beren'e baktım."Bu son gece de benimle mi yatacaksın yoksa?"

Beren derin bir nefes alıp, "Hayır, birazcık burada sana sarılıp özlem gidereceğim sonra annemin yanına gidip son gecemi ona sarılarak geçireceğim."

Beren'in saçlarını öpücükler kondurdum, "Eğer istersen burada bir kaç gün daha kalabilirsin." deyip durdum ve kendi kendime, "Ama ben sensiz birkaç gün daha kalabilir miyim? Bilmiyorum." diye söylendim.

"Çok güzel ama gitmemiz lazım. İşlerim kaldı ve gidip evimizi değiştirmek için mobilya falan bakmam lazım."

Beren'in kurduğu hayaller ile gülümseyerek ona daha sıkı sarıldım. "Anlat bakalım nasıl yapacaksın odayı?"

"Her şey pembe olacak."

Çatılan kaşlarım ile huzursuzca nefes verdim, "Hayatım kızımızın odasını nasıl yapcağını sormuyorum. Bizim odamızı soruyorum hani içinde Demir Yıldırım'ın yaşayacağı odayı."

Beren gülerek, "Aman nasıl da ismini yüceltiyor." deyip gülüşünü kesmeden ekledi. "Merak etme ben nasıl yapacağımı biliyorum Demir Bey."

****

Beren'in Anlatımı

Sabah kahvaltısı zannetiğimden daha keyifli geçti, sanki bir saat sonra biz gitmeyeceğiz gibiydi herkes. Demir ve Asya'ya baktım gözlerinin içi parlıyordu ve sürekli gülüşerek annem ile sohbet ediyorlardı. Annem Asya'nın saçlarını okşayıp zorla yemek yediriyordu çünkü Asya'nın fazla zayıf olduğunu söyleyerek sitemde bulunuyordu.

Sofradan kalkınca herkeste sessizlik hakim olmaya başladı, Kübra'nın gözleri buğulu, abimin yüzü asık annemin ise gözyaşları durmadan akıyordu. Leyla... sahi Leyla neredeydi? Kahvaltıdan sonra ortadan kaybolmuştu. Herhalde Ömer'in gidişi yüzünden depresyona girmeye karar vermişti.

Büyük Patron 2Where stories live. Discover now