1.2

14.7K 1K 361
                                    

Herkese selam ♥

Özlediniz mi 10 gün falan oldu herhalde bölüm atmayalı. 

Sınırı geçmişsiniz, cidden çok ama çok mutlu oldum emeğin karşılığını almak insana ayrı bir mutluluk katıyor sebebi sizsiniz sağ olun ♥ Bu arada instagram hesabını takip etmiyorsanız takip edebilirsiniz ♥ Profilimde ki link'e tıklamanız yeterli ♥

Uzun bir tatil ve güzel yazılar yazmanın zamanı geldi :D 

YKS hakkında bir şey konuşmak istemiyorum :D Herkes hakkında hayırlısı olsun ♥

Hadi 280 oy 320 yorum yapalım ♥

iTHAF : utlumelahat9 ♥


Beren'in Anlatımı 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Beren'in Anlatımı 


Boy aynasından kendime baktım. Giydiğim elbise bir akşam yemeği için fazla abartıydı ama söz konusu Demir'in ailesiyle yemekse pek de öyle sayılmazdı. Uzun elbisemin yırtmaç kısmı ve ince askılı olması son derece güzeldi. Saçlarımı topuz yapmıştım ve siyah elbiseme uygun tonlarında makyaj ile kendimi oldukça hazırlıklı hissediyordum.

Annem de en güzel kıyafetlerini giyinmişti, ona biraz durumdan bahsetmiştim. Annemi tanıyordum eğer kötü söz söylenirse karşılığını çekinmeden verirdi. Özellikle Kübra, hamileyim demez saç başa kavga ederdi. Leyla da ablasının kardeşi olduğuna göre bizim aile agresiflik üyesiyle doluydu. Kazasız bir şekilde gecenin bitmesi için dualar ettim içimden.

Annem aşağı inerken ben Asya'nın odasına girdim. Krem rengi düz bir elbise giyinmişti. Sade ve güzel olmuştu ama yüzünde elbiseye uygun güzel bir gülümseme yoktu. Bu akşam yemeğine gitmemekte ne kadar ısrar etse de başarılı olamamıştı.

Asya parfümünü sıkıp yüzüme baktı, "Abla, bu kadar istekli olmanı anlamıyorum! O insanlar can yakmaktan başka bir şey yapmıyor." diyerek yanıma doğru ağır adımlarla zor bir şekilde gelip elimi tuttu. "Güzel ailenin kalbini kıra bilirler."

Asya'ya sarıldım ama kırmızı rujumun ona bulaşmaması için öpmedim. "Merak etme, bizim kalbimizi sadece sevdiklerimiz kırar." dediğimde Asya nihayet gülümser bir şekilde başını salladı.

Odanın kapısı tıklandığında Asya sesli bir şekilde nefes verip, "Gel." dedi.

Ömer giyindiği spor takım elbisenin içerisinde can alıcı bir şekilde gözüküyordu. Dudaklarımı etkilenmiş şekilde büzüp başımı aşağı yukarı salladım.

"Vay be, yakışıklı olmuşsun."

"Seni isterken daha iyiydim." deyip yanağıma öpücük kondurup, "Sen de çok güzelsin." diye ekledi.

Büyük Patron 2Where stories live. Discover now