2.1

14.6K 1K 408
                                    


Herkese Selam ♥

Öncelikle Tek Nefes'den bahsetmek istiyorum. Bölümün gelmesini çok istiyorum ama yazamıyorum o kadar kitlendim ki ilk defa bir hikayem de böyle çıkmaza girdim. Oturuyorum yazmak için ve yazamıyorum dakikalarca ekrana bakıp kalıyorum.  Sürekli yazıp yazıp siliyorum fena halde çıkmaza girmiş bulunmaktayım ve hikayeye nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Sizden istediğim zaman çünkü hikayemi berbat bir şekilde sonlandırmak istemiyorum final her şey kafamda canlıyken kaleme alamamam beni de çok fazla deli ediyor ve kendime çok kızıyorum. Sizden de çok özür diliyorum ♥ Umarım şuan ki karmaşık halimi anlayışla karşılarsınız ♥

Büyük Patron sınırları benim gözümde çok değil iki bin kişiden 315 oy istiyorum ve emeğime saygı duyan herkesin oy vermesini bekliyorum ♥ Saatlerimi bunlar için harcarken bir oyların ve yorumların ben de ki değerini, anlamını mutluluğunu tahmin bile edemezsiniz bu yüzden lütfen oy vermeye özen gösterin ♥

310 OY VE 350 YORUM İLE YB GELECEK !

İTHAF : @reallyswiftie ♥

İTHAF : @reallyswiftie ♥

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Beren'in Anlatımı

Demir ağzının içinden küfür mırıldandığında susması için ona gizlice vurdum. Demir çatık kaşları ve zehirli bakışları ile Emre'ye bakarken o aksine gülümsüyordu ve sanırım Demir'i en çok deli eden Emre'nin ona her zaman gülümsemesiydi. Asla sinirini veya öfkesini ortaya koymuyordu. Tüm duygularını şuan ki yaptığı gibi gülümsemesi ile yok ediyordu.

"Ben konuklarla ilgileneyim siz tanışmaya ve eğlenmenize bakın." dedi Zehra Hanım şaşıracağım bir hareket yapıp belimi sıvazladı ve gözden kayboldu.

Yelda keyifle gülümsedi ve highlighter sayesinde parlayan yüzü ile Emre'den bakışlarını çekip bize döndü.

"Demirciğim, Emre sizinle zaten tanışıyor. Komşunuz olduğu için, sizi tekrar tanıştırmaya gerek var mı?" diye sorduğunda Demir gibi ben de ona çatık kaşlarla bakıyordum.

Bu yine bunların başının altından mı çıkıyordu? Her şeyi bu aptal Yelda mı planlamıştı. Bu düşünce beynimde dolandıkça kaşlarım daha da çatık bir hal alıyordu.

"Beren, Ömer'in yanına git." diyen Demir'e baktığımda lafının ikiletilmesini istemeyecek bir şekilde duruyordu.

"Senin sorunun ne?" diye sordu Yelda gözlerini devirerek. "Burada bir konuşma yapıyoruz."

Demir sert bir üslupla,"Kes sesini Yelda." deyip yeniden bana döndü, "Beren beni duymadın mı?" diye azarladığında gitmek için ondan uzaklaştım.

"Karına bağırmamalısın, bu hiç hoş değil."

Demir, Emre'ye doğru bir adım attığında hızla Demir'in önünde durdum, "Lütfen." dedim zor bir şekilde, "Şuan bunun sırası olduğunu düşünmüyorum."

Büyük Patron 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin