1.4

15.7K 985 436
                                    

Size bir sorum olacak canlar ♥

Sizce Ömer ve Asya'ya ait bir bölüm yazayım mı?

Cevaplarsanız sevinirim :D ♥

Ve şöyle ki paylaştığım ÖZEL BÖLÜM' e bağlı kalmayacağım. Baya bir değişiklik olacak. Bu yüzden ÖZEL BÖLÜM İLE FARKLI demeyin çünkü zaten farklı olacak :D ♥

290 oy ve 340 yorum ile YB gelecek.

Bölüm ithafı : ayes06 Bu evlenme bölümünü haftalardır bekliyorsun umarım beklediğine değmiştir ♥


Beren'in Anlatımı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Beren'in Anlatımı

Güzel başlayıp, kötü biten kına gecesi bir bir gün olmaması için dualar ederek aynadan kendime ve belime sarılmış bir şekilde duran Demir'e bakıyordum.

Misafirler tamamen gelmiş salonu doldurmuştu ve biz birazdan içeriye gidip hayatımızı değiştiren yerde durup birbirimize evet diyecektik.

Demir'in önüne dönüp papyonunu düzelttim, "Heyecanlı mısın?" diye sordum titreyen ellerime hakim olmaya çalışarak.

Demir başını aşağı yukarı salladı ve ellerimi tutup öptü. "Ama senin kadar olamam, biraz sakin olmayı dene hayatım." deyip kendinden emin bir sesle konuştu. "Güzel bir gün yaşayacağız, sabahta ilk uçakla balayına gideceğiz."

Zıplarayak derin bir nefes aldım, "Sen böyle konuşurken nasıl sakin olabilirim?" diyerek elimi karnıma koydum ağrısını bastırmaya çalıştım. Bu kadar heyecan bünyeme zararlıydı ama ben bunun önüne geçmiyordum bile.

Odanın kapısı açıldığında içeriye abim girdi, "Hadi bakalım, herkes sizi bekliyor." dediğinde gülümseyerek başımı olumlu anlamda salladım. Demir kulağıma eğilerek, "Sizi iki dakika yalnız bırakayım." dedi ve odadan çıkıp kapıyı kapattı.

Abim bana yaklaşarak elimden tuttu ve kendi etrafımda döndürdü, "Çok güzelsin kardeşim." diyerek beni kollarının arasına aldı, "Beni böyle bir adama çevirdiğin ve bana bu eşsiz duyguları yaşattığın için sana nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum."

Abimin yüzüne baktığımda gözlerinde biriken yaşları gördüm, yaşlar yanaklarından süzülürken elimle sildim, "Yapma abi, geçmiş gitti bitti. Sen benim her şeyimsin, tek kardeşimsin. Kanımsın, canımsın senden nasıl vazgeçebilirdim ki? Önümüzde ki güzel günleri görebilmek için geçmişi düşünüp gözlerini buğulama böylece net göremezsin."

Abim başını sallayarak beni onayladı ve yanağımı öptü, "Seni seviyorum prensesim." dedi.

Ben de onun yanağını öperek, "Seni seviyorum canım abim." dedim.

Büyük Patron 2Where stories live. Discover now