1.3

15.8K 1K 405
                                    

Selam Canlar ♥ 

Lütfen okuyun! ♥

Bölümleri normalde 6 gün ara ile atıyorum eğer 6 günde sınır geçilmemiş ise yb yi geç atıyorum ama 6 gün içinde sınır geçilmişse hemen atıyorum. Bugün sanıyorum ki daha 4. gün o yüzden pazartesi atacağım demişim :D sorumluluk olmayınca (okul, iş. vs.) günleri karıştırdım ♥

290 OY ve 330 YORUM ile YB gelecek ♥ ♥♥

İkinci bir şey de bir röportaj yaptım:  wkm_whatsapp ile.

Onun profiline girerek röportajı bulabilirsiniz, orada ki yorumlarınızı da okuyacağım. Yazara destek çıkalım :D  Röportaj - Yaren Güneş yazıyor. Black--hope olarak alıştığınız için ismimi bilmeyenleriniz vardır :D

Ben bir okuyucuma bu bölüm sana ithaf edeceğim demiştim, yorumlara baktım ama onun yorumunu bulamadım, lütfen buraya o bendim diye yazsın sonra ki bölüm ona ithaf edeceğim ♥

Bölüm ithafı : aysetelli16




Beren'in Anlatımı

Bordo renginde ki bindallığıma bakarken heyecandan çığlık atmamak için yerimde zor duruyordum, yarın düğünüm vardı ve bu Beren Çevik olarak geçirdiğim son günümdü. Bindallığıma uygun tacımı düzeltirken henüz başlamamış olan gecenin bitmemesi için dualar ediyordum.

Etrafımda kendi kendime daireler çiziyordum çünkü bindallının geniş kolları vardı ve bu da onu harika gösteriyordu . Bu kadar güzel olacağını ve üzerime tam oturacağını asla tahmin etmemiştim.

 Bu kadar güzel olacağını ve üzerime tam oturacağını asla tahmin etmemiştim

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Kapım tıklandığında Kübra'nın sesini duydum, "Yahu aç artık şu kapıyı. Bakalım nasıl oldun." diyerek kitli kapıyı zorla açmaya çalışıyordu.

"Tamam, tamam. Geldim." diyerek derin bir nefes aldım ve tacımı düzelterek kapıyı açtım.

Karşımda Kübra'yı beklerken Demir ile karşılaştım. Demir'in gülen yüzü şaşkın ifadelere dönerken gözleri üzerimde geziyordu, beni baştan aşağıya süzerken arkadan konfeti patlatıldı. İrkilerek geri çekildiğimde Asya'nın kahkaha sesini duydum ve ben de aynı şekilde gülerek donmuş bir şekilde bana bakan Demir'e baktım.

Spor bir takım elbise giyinmişti çünkü Ömer'in evine gidecekti. Zor da olsa gitmeyi kabul etmişti ve tüm gece maç oynayacağını söylemişti. Onlar için biraz sıkıcı bizim için eğlenceli bir gece olacağı şimdiden belliydi.

Büyük Patron 2Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang