Final

21.3K 1K 268
                                    

Her güzel şeyin bir sonu vardır. Ve o son geldi :(

Öncelikle hepinize çok ama çok teşekkür ederim tüm hikaye boyunca yanım da oldunuz beni hep anlayışla karşıladınız bölümleri beklediniz. Hikayeme yaptığınız değerli yorumlarınız, oylarınız... Her şey için sonsuz teşekkür ederim ♥ 

Büyük patronun hiç bu kadar kitleye ulaşacağını tahmin etmezdim... Ama büyük patronun çok güzel okuyucuları ve ailesi var. Teşekkürler ♥

O zaman Final bölümüne özel yüksek oy ve yorum gelsin ♥

400 oy ve 400 yorum ile YB gelmeyecek ama çok mutlu olacağımı bilmenizi isterim :D  ♥

400 oy ve 400 yorum ile YB gelmeyecek ama çok mutlu olacağımı bilmenizi isterim :D  ♥

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Beren'in Anlatımı

Artık mutfakta iyi olmaya başlıyordum çünkü sürekli evde Melek ile vakit geçirdiğim için Pınar abla bana öğretiyordu. Gerçekten el lezzetim düzelmişti ve bu beni mutlu ediyordu. Demir ve Melek içeri de oyun oynarken ben de yeni öğrendiğim kurabiye tarifini yapıyordum. Kurabiyeleri fırına verdiğimde Demir mutfaktan içeriye girdi ve ellerini belime doladı.

"Hmmm, güzel kokular gelecek desene."

Gülümseyerek onu onayladım, "Artık git gide güzel yemekler yapıyorum. Hatırlıyorsan Melek'in doğum gününde harika işler çıkarttım." Deyip bir hafta önce hazırladığım kek ve börekleri hatırladım, tabii ki Pınar ablanın büyük yardımları olmuştu ama yinede çoğunu kendi başıma halletmiştim.

"Evet." Dedi Demir başıma öpücük kondurarak, "Artık harika işler yapıyorsun."

"İşte çalışmayı da özledim." Diyerek sürekli tartışma konumuz olan konuyu açarak, "Artık çalışmaya başlasam mı?"

"Beren..." dedi Demir başını yana doğru yatırıp beni daha çok sardı, "Melek'in kreşe gitmek için yaşı çok erken hem sen zaten işlerime hep yardım ediyorsun. Ben eve geldiğimde Melek ile ilgilenirken çizim yapıyorsun. Eve iş getirmemi istiyorsun..."

Demir gülmeye başladığında ben de gülerek başımı belli belirsiz salladım, "Evet." Deyip omuz silktim, "Sadece daha çok çalışmak istiyorum."

Demir başıma öpücük kondurarak, "Zaten çok fazla çalışıyorsun güzelim." Dedi.

"Doğru..." deyip gözlerimi devirdim, "O kadar hızlı büyüyor ki şaşırıyorum."

"Pekala hiç ikinci çocuk..." deyip boğazını temizledi, "Düşündün mü?"

Tek kaşım havaya kalktığında içeriden Melek'in 'baba' diye bağırış sesleri geliyordu.

Demir dudaklarını büzerek, "Hissediyor olmalı." Dediğinde gülerek onu onayladım. Melek bisikletiyle mutfağa girdiğinde ona bakıp gülümsedik.

Büyük Patron 2Onde as histórias ganham vida. Descobre agora