3.9

13.1K 816 397
                                    

FİNALE SON BİR BÖLÜM ♥

Keyifli okumalar ♥

380 oy ve 370 yorum ile YB gelecek ♥

380 oy ve 370 yorum ile YB gelecek ♥

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Beren'in Anlatımı

(1 YIL SONRA)

Melek'in iki ay sonra iki yaşına basmasının şaşkınlığını hala yaşıyordum. Geriye dönüp baktığımda geçirdiğimiz onca zamanı düşündüm. Hızla akıp giden zamana engel olamıyoruz, onu sadece yaşıyoruz. Her günümün bir anıya, hatıraya karışmasını izlemek beni yoruyordu.

Kahvemden bir yudum aldığımda Melek elinde ki oyuncaklarından sıkılmıştı, onları elinin tersiyle itekleyip ayağa kalktı. Artık tek başına gayet iyi yürüyordu, genelde koştuğu için yürümesini görmek zordu.

Onun için aldığımız küçük bisiklete binip evin içinde dönerken, Ömer'in ona öğrettiği tuhaf sesleri çıkarıyordu. Camdan dışarıya baktığımda havanın git gide karardığını gördüm ve kolumda ki saate baktım.

Demir bugün beni bir yere götüreceğini söylemişti, sadece ikimizin vakit geçireceği yere. Melek büyüdükçe birbirimize vakit ayırmamızda zorlaşmıştı, hatta eskisinden daha da zor olmuştu. Sürekli aramızda yatmak için ağlıyordu ve Demir eve geldiğinde uyuyana kadar peşini asla bırakmıyordu.

Kapı zili ile ayağa kalktım ve kapıya doğru yürüdüm. Melek'te peşimden koşarak geldiğinde, "Kızım, sakin ol. Baba daha işten çıkmadı." dedim.

"Baba, baba."

Melek beni dinlemeden kapının önünde durmuştu ve sanki kapının gerisinde babası onu bekliyormuş gibi kapıya vuruyordu. Kesinlikle babasına aşıktı, zaten bunu ilk kelimesi de 'baba' olduğunda anlamıştım.

Melek'i geriye doğru çekip kapıyı açtım, "Süpriz." dedi Ömer ve Asya aynı anda neşeli bir şekilde sesli ritim oluşturarak. Ömer, Asya'dan önce davranıp elinde ki süslü balonlarla dizlerinin üzerine eğildi ve kollarını açtı.

Melek neşeli bir şekilde Ömer'in kucağına atladığında, "Babon." diyerek hayranlıkla balonlara baktı.

"Süpriz mi?" diyerek ikisinin de içeriye girmesi için kapının önünden çekildim, "Her gün buradasınız."

"Ve bundan şikayetçi misin?"

"Hayır." deyip güldüm, "Memnunum."

Asya, Ömer'in elinden Melek'i alıp yanaklarına öpücük kondurdu, "O halde git ve hazırlan, yarım saate hazır olsan iyi olur çünkü Görkem yarım saate kapıda olacak."

"Görkem hep kapıda Asya."

Asya aydınlanma yaşamış gibi durdu ve burun kıvırarak, "Her ne ise yarım saate araba hareket edecek."

Büyük Patron 2Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz