3.6

15.6K 839 106
                                    

Merhaba ♥

Geciken bölümler sizin kadar beni de üzüyor ama derslerim gereğinden fazla ağır. Haftanın beş günü okuldayım ve görmediğim onca dersi anlamaya çalışıyorum... Bu inanılmaz korkunç bir şey. Elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum umarım anlayış ile karşılarsınız ve desteklerinizi eksik etmezsiniz :')

BU BÖLÜMÜ BEKLEYEN, YORUM ATMAKTAN ELLERİ YORULAN VE OY VERME ÜŞENMEYEN HERKESE İTHAF EDİYORUM ♥♥♥

380 OY VE 350 YORUM İLE YB GELECEK

**

Beren'in Anlatımı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Beren'in Anlatımı

Uyuyan bebeğime bakarken içimde ki mutluluğu nasıl anlatacağımı tam anlamıyla bilmiyordum. Bebeğimi kucağıma aldığım andan itibaren ben de onunla birlikte yeniden doğmuştum anne olarak. Bu kutsal kelimenin üzerime yakışması için her şeyimi ortaya koyacaktım.

Melek'in iki haftası çoktan dolmuştu ve ben bu büyülü andan bir türlü çıkamıyordum. İki haftada o kadar hızlı büyümüştü ki ilk gün giydiği kıyafetler olmuyordu. Melek'in minik eline öpücük kondurup kokusunu içime çektim.

"Annem." Dedim onun yüzünü hafifçe okşayarak, "Tamamen sana aidim, tüm benliğimi sadece senin için adayacağım." derken yanağına yine ufacık bir öpücük bıraktım.

Odanın kapısı yavaşça açıldığında doğrulup içeriye giren anneme baktım. Bize gülümseyerek bakıp başıma öpücük kondurdu. "Güzel kızlarım benim." Diyerek gülümsedi, "Kübra'lar varmış Mersin'e merak etme." Dedi.

Geçen bir hafta boyunca Kübra ve abim bizdeydi. Kübra sayesinde birçok şeyi yeniden öğrenmiştim ve her anımda yanımda olduğu için ona minnettardım. Hem bebeklerimiz de tanışmıştı, ileride çok iyi anlaşacaklarını ve sır arkadaşı olacaklarını düşünerek gülümsedim.

"Rahat gitmişler mi?"

"Evet." Dediğin de gülümseyerek kızıma yeniden baktım. Uyuyalı yeni olmuştu ama onu çoktan özlemiştim, sürekli yarım açık gözü ile bana bakmasını istiyordum ve bana gülümsemesini ama babasının kızı olduğu için ilk gülücüğünü Demir'e vermişti.

Annem odadan çıktığında telefonumun titreşimi hissettim ve gülümseyerek Demir'in telefonunu açtım.

"Güzelim." Dedi Demir keyifli sesiyle, "Bir şeye ihtiyacın var mı?" diye sordu.

"Hayır." Dedim sessiz bir şekilde oturduğum yerden ayağa kalkarak. "Sen gelsen yeter."

"Yoldayım hatta iki dakikaya evde olacağım ve kızımla oynayacağım."

"Uyuyor."

"Ama..." diye mızmızlandı Demir, "Neden uyutuyorsun?" diye sordu.

"Koca adamsın aklın bebeklere gelince yok oluyor. Ömer den bile betersin."

Büyük Patron 2Where stories live. Discover now