0.6

17.8K 1.3K 397
                                    

Yorumlar ve oyları ile destek çıkan okurları seçerek her bölümü ayrı bir kişiye ithaf edeceğim.

200 OY VE 200 YORUM İLE YB GELECEK.

Ve yeni bölüme geçmeden önce size bir sorum olacak.

Kitap kapağı sizce hangisi olmalı yorumlara yazınız lütfen.

1

2

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

2

1 mi 2 mi lütfen belirtiniz

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

1 mi 2 mi lütfen belirtiniz.

İnstagram da sordum ama burada da sormak istedim.

Büyük patron instagram hesabını takip etmiyorsanız da takibe alabilirsiniz. Profilimde ki linkten ulaşabilirsiniz hesaba. 

Çok uzattım affedin ♥


Beren'in Anlatımı

Nihayet nişan gününe bir gün kalmıştı. Burnumda ki morluk tamamen geçmese de sonunda gidebilmişti. Kübra makyaj ile orayı tamamen kapatacağını söylediğinde rahat nefes almıştım çünkü en güzel günümde makyajın bile kapatamayacağı morlukla dolaşmak istemiyordum.

Üç gün resmen yorucu geçmişti, hazırlıklar ve masa süsleme işi bizi yormuştu. Ömer, sürekli işime karışıyordu en sonunda yapsın diye odayı ona bıraktık ve iyi ki de bırakmıştık. O cidden sandığımdan daha iyi bir sonuç çıkartmıştı ortaya, düzenlemesi tam anlamıyla efsaneydi.

Tül perde ışıl ışıl parlıyordu ve tül perdenin üstünde kocaman yapay çiçekler vardı. Masanın her iki uç köşesinde de aldığımız büyük vazoların içinde tül perdenin üzerinde ki çiçeklerle aynı tondaydı. Bardaklar sağ köşede dizilmiş vereceğimiz nişan hatıraları sol köşede duruyordu. Cam tepsilerin üzerine desenli özel hazırlanmış kurabiyeler duruyordu. Mumluklar ve şekerlikler... her şey harikaydı.

Büyük Patron 2Место, где живут истории. Откройте их для себя