3.8

12.5K 927 431
                                    


Herkese merhaba ♥

Yorumlar ve oylar harika bu yüzden çok ama çok teşekkür ederim. Biliyorsunuz ki zor zamanlardan geçiyoruz ve bu süreçte hep evde olacağız. Bu yüzden yazmam sıklık kazanacak. Gribim çok kötü zamana denk geldiği için yazamadım ve şehir değiştirme muhabbetleri falan olunca da aksattım :( Özür dilerim ♥

Bu arada büyük patron kurgusu artık aklıma da gelmiyor bu yüzden zorlanıyorum yani finale doğru yol alıyoruz güzel okurlarım ♥

380 oy 380 yorum ile YB gelecek ♥

380 oy 380 yorum ile YB gelecek ♥

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Beren'in Anlatımı

Aynada ki yansımama bakarken kendimi fazlasıyla beğenmiştim; Saçım, makyajım, siyah elbisem her şey tamamen birbiri ile uyum içerisindeydi.

Giyinme odasından çıktığımda takım elbiseleri ile içeriye Demir girdi. Yeni traş olduğunu fark ettiğimde gülümsedim. Beni baştan aşağı süzerek dudaklarını etkilenmiş bir şekilde büzdü. Bir şey söylemeden yanıma doğru yürüyüp elimi tuttu ve alnıma öpücük kondurdu.

"Çok güzelsin." Dediğinde Demir'in kravatını düzeltip, "Sen de çok yakışıklısın." Dedim.

Daha sonra aldığım derin nefesi verirken kendimi çok heyecanlı hissediyordum. Bugün Eliz ve Yağız'ın düğünü vardı. Uzun uğraş sonucu düğün olunmasına karar verilmişti. Bugün de hepimiz için büyük ve özel bir andı çünkü hem düğün şahidi olacaktım hem de en yakın iki arkadaşımın düğünüydü.

Demir elini belime atarken, "Sekiz ayda ne nasıl bu kadar zayıflaya bilirsin?" diye sordu.

Alttan bir gülüş atarak, "Biz buna yetenek diyoruz." Dedim ve Melek'in odasına doğru yürümek için hareket ettiğimde Demir elimden tuttu.

"Yeni uyuttum." Deyip masada duran çantamı elime verdi, "Geç kalmadan düğüne yetişelim."

"Aklım Melek'te kalacak." Deyip dudaklarımı büzdüm, "Neden onu da yanımızda götürmüyoruz?" diye sordum yeniden.

"Güzelim, daha yeni iyileşti. Dişleri çıktığı için de çok huysuz. Ayrıca bir sürü insan olacak ve herkes kızımın başına toplanacak." Derken yüzünü buruşturdu, "Evimiz daha huzurlu ve güven verici. Pınar ablada yanında olacak."

"Pınar abla dışında başka birisi olsaydı beni asla Melek'ten ayıramazdın zaten." Deyip gülümsediğim de Demir beni onayladı çünkü o da Pınar ablaya benim kadar çok güveniyordu.

Odadan çıkıp aşağıya indiğimizde Pınar abla salonda bizi bekliyordu. Gülümseyerek ona baktığımda başını yana yatırdı, "Çok güzelsiniz." Dedi ışıldayan gözleriyle.

Büyük Patron 2Where stories live. Discover now