1.6

18.1K 1K 412
                                    

Selaaaaaaaaaam. Sonunda geçildi sınır, bir an hiç bölüm atamayacağım sanıyordum. Bu arada Tek Nefes'e bölüm gecike bilir. Çünkü üniversite tercihleriyle uğraşıyordum. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim ♥

300 OY VE 360 YORUM İLE YB GELECEK

Bölüm ithafı: @guness_tuana ♥

Bölüm ithafı: @guness_tuana ♥

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Beren'in Anlatımı

İşte asıl macera şimdi başlıyordu. Tatil bitmiş ve biz eve dönüyorduk, bir yanım buruk bir yanım ise mutluydu. Demir ile evimizi özlemiştim tabii Asya ve Ömer'de buna dahildi. Ne kadar kenara bıraksak da arkamda bıraktığım işimi ve iş arkadaşlarımı bile özlemiştim. Buruk yanım ise buradan, cennet gibi yerden ayrılacak olmamızdı. Burada o kadar özel, güzel ve komik günler geçirmiştik ki ruhumun uzun zamandır bu kadar dinlendiğini hatırlamıyordum.

Demir asılan yüzüme bakıp, buraya ileride daha kalabalık bir aile olarak geleceğimizi söylemişti. Bu süre zarfında Demir ile bir bütün olmuştuk, benimle öyle uzun öyle güzel konuşmuştu ki artık kendimi çocuk olmama ihtimali konusunda korkak değil cesur hissediyordum. Demir'in dediği gibi bu sadece benim değil ikimizin savaşıydı.

Zaten buradan döner dönmez ilk işimiz iyi bir doktor araştırması yapıp, durumum ile ilgili ne yapacağını bulmaktı. Heyecanlıydım, umarım her şey dilediğimiz gibi giderdi.

Taksi bizi evin önünde bıraktığında gece saat iki ye doğru geliyordu. Kaç saattir yollardaydık ve evimize girmek daha sonrada uyumak için sabırsızlanıyordum.

Demir valizleri arabadan indirdiğinde ben de evin kapısını açıp içeriye girdim. Demir'de valizleri kapı kenarına bırakıp, "Önce ben duş alacağım." dedi.

Merdivenleri çıkmak için ilerlerken tişörtünden tutup gitmesine engel oldum, "Dur bakalım, odamıza bir anda öyle giremezsin." dedim.

Demir şaşkınca bana bakıp, "Neden?" diye sordu.

"Gözüne belki de değişik gele bilir."

Demir odanın değiştiğini yeni hatırlamış gibi ağzını aralayıp başını salladı, "Evet, yeni odamız." diyerek bir hamlede beni kucağına aldı, "Deli gibi merak ediyorum."

Merdivenleri çıkarken içimden Asya ve Ömer'in iyi bir iş çıkartması için dualar ediyordum. Demir kapıyı açtığında yatak odasına girmiştik beni yavaşça kucağından bıraktığında ayaklarım yere değmişti ve nefesim kesilmiş gibi odaya hayranlıkla bakıyordum.

Yatak değişmişti eskisinden biraz daha büyüktü ve gri renkli çarşaflarla kaplanmıştı. Yatağın hemen önünde oturmamız için konulan koltuk vardı ve yatakla bir bütün gibi duruyordu. Yatağa uygun komodin vardı ve komodinin üzerinde Demir ile benim fotoğraflarım duruyordu. Odanın eski rengi koyu griydi ama şimdi aydınlık bir hal almıştı çünkü duvarları bej rengine bürünmüştü. Duvarda asılı olan bazı güzel tablolar ve güzel ahize, aynı şekilde odanın tam rengine uyan halı ile her şey bir yapboz gibi uyumluydu. Tabii sadece bana ait olan makyaj masam da vardı, ve üzeri düzenli bir şekilde eşyalarım ile donatılmıştı.

Büyük Patron 2Where stories live. Discover now