3.4

15.3K 860 487
                                    

Baya bir geç geldiğim için özür dilerim :(

Ama cidden bazı şeyler hikayemin önüne geçti. Sınavlarım, bütlerim, şehir değiştirme işleri yüzünden sürekli aksilik oldu. Havalar da soğuk sürekli şifayı kapıp duruyorum bu yüzden baya bir süre burada aktif olamadım ama artık bölümleri yazmaya başladım.

Bu bölümü elimden geldiğince hızlı yazdım biraz kısa da olsa daha fazla beklemenizi istemedim. ♥ 

Yavaştan da finale doğru gittiğimizi bilmenizi isterim, elbette ki her güzel şeyin bir sonu var ♥

Destekleriniz ve beklemeniz için çok ama çok teşekkür ederim ♥

370 Oy ve 370 Yorum ile YB gelecek ♥

370 Oy ve 370 Yorum ile YB gelecek ♥

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Demir'in Anlatımı

Mersin bize, özellikle Beren'e sandığım daha da çok etkili gelmişti. Tabii bunun en büyük sebebi küçük bebek Rüya'nın olmasıydı.

Henüz minicik bir melekti. Ona bakmaya doyamıyordum ve ona baktıkça içimde ki bebek özlemi dahada şiddetleniyor ve artık bebeğimizi kucağımıza almak istiyordum.

Beren, Rüya bebekle o kadar ilgileniyordu ki bir an için onu kendi kızımız yerine koydum. Eminim ki Beren'de benim gibi bu büyülü hisse kısa sürede olsa katılmıştı.

Rüya bebek gibi evde ki herkes uyuyor ama ben bir türlü uyuyamıyordum. Bebek odasını gördükten sonra kendi bebeğimizin odasının hayalini kuruyordum. Onca acı şeyler yaşadıktan sonra bu düşüncelerin naifliği benim iyi hissetmemi sağlıyordu.

"Demir."

Yukarıya doğru kalkan kaşlarım ile Beren'e baktım.

"Sen uyumuyor muydun?"

Başını iki yana sallayıp birazcık doğruldu ve eliyle çenemi sıvazladı. Aşkla ona bakarken Beren derin bir nefes alıp, "Düşündüm de..." diye mırıldandı. "Dediğin gibi olsun."

Anlamamış bir şekilde başımı sallayarak sordum. "Ney?"

"Bebek odası Asya'nın eski odası olsun." deyip dolan gözlerini eliyle sildi. "Bundan sonra suçluluk hissetmeyeceğim. Bundan sonra sadece bebeğimin ihtiyaçları ile ilgilenip onunla meşgul olacağım."dediğinde onu tutarak göğsüme sıkıca bastırdım.

"Artık bunların hayalini kuralım mı?"

İçimden ettiğim şükür duaları ile Beren'in saçlarına öpücükler kondurdum. Her öptüğümde rahat nefes alıyordum, "Kuralım." dedim gülümseyerek, "Kuralım."

Beren'in Anlatımı

Her açıdan dönerek kendime bakıyordum ve her bakışımda yüzüm asılıyordu. Karnımı anlıyordum ama onun dışında vücudumun her yeri şişmişti resmen. Yanaklarım bile şişmişti. Yedinci ayımın ortasındaydım ve karnım her gün durmadan daha da büyüyordu.

Büyük Patron 2Where stories live. Discover now