2.2

15.5K 989 452
                                    

Herkese Selam ♥

Tek Nefes'in Final bölümü geldi ve yeni bir kitap daha bitirdim :') 

Üzerin de çok kafa yorduğum bir kitaptı ve içime sinen bir finalle hallettim. Okumayanlar hemen okuyabilir ve hiç başlamayanlar başlaya bilir bölüm bekleme derdi olmadan okuyun♥ :D

315 OY VE 365 YORUM İLE YB GELECEK

NOT: HERKES SATIR ARASI EN AZ BİR YORUM YAPARSA YORUM SINIRI ZATEN GEÇİLİYOR BÖYLECE BİR VEYA İKİ KİŞİ ÇOK FAZLA YORULMAZ :D ♥

İTHAF: @camdakiteyze ♥

İTHAF: @camdakiteyze ♥

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Beren'in Anlatımı

Sonunda alçım çıkmıştı. Demir kolum tamamen iyileştikten sonra doktora operasyon için randevu alacaktı. Hem kol ağrısı hem de karın ağrısını aynı anda çekmemem için böylesi daha iyiydi.

Doktorun dediğine göre cidden ağırlı bir süreç olacakmış, bu beni korkutuyordu ama sonunda kavuşacağım o eşsiz duyguyu tüm bu acılarıma değecekti. Buna en içten bir şekilde inanıyordum.

"E hadi geçmiş olsun bakalım." dedi Yağız bize çıkışa kadar eşlik ederken.

"Sağ ol. Nihayet işe başlaya bileceğim." dediğimde Demir elini omzuma koydu ve kulağıma, "Buna pek emin olma." diye fısıldadı. Operasyondan sonraki süreci kast ediyordu.

Bir şey demeden onun gözlerine bakmakla yetindim, "Neden bir akşam yemeği yemiyoruz?" diye sordu Yağız keyifle, "Mesela benim evimde. Eliz ve Damla da bize eşlik eder."

"Bence senin amacın başka dostum, biz bahaneyiz."

Demir'e kaş göz işareti yapıp susmasını söylediğimde Yağız alttan alttan gülüyordu.

"Tamam, tamam." dedim keyifle, "Bu akşam müsaitiz gelebiliriz. Hem Demir Bey de ev yemeği yemiş olur."

Yağız ıslık çalıp, "Yemin ederim laf soktu." dedi.

"Son zamanlarda yapmayı en sevdiği şey." dedi Demir başını belli belirsiz sallarken.

***

İşe gelmiştim ama Derya ile çalışıyordum. Bir hafta sonra operasyon için tarih almıştık ve bir hafta daha evde yatmayacağım için işe zor da olsa gelebilmiştim çünkü Demir'i ikna etmek çok zordu. Uyuz herif!

Derya'ya yapması gerekenleri anlatırken arada dedikodu da yapıyorduk. Ama benden o kadar çok çekiniyordu ki doğru dürüst iletişim kuramıyorduk. Ne desem gülüyor veya haklısınız diyordu oysa Dilek'le bir konu hakkında on saat tartışıyorduk. Sanırım beni direk Demir'in eşi olarak tanıdığı için böyleydi beni de patron sanıyor olmalıydı.

Büyük Patron 2Where stories live. Discover now