2.3

14.7K 955 393
                                    


Selaaaaaaam ♥ 

Ufak ve önemli bir açıklamada bulunacağım ♥ Şöyle ki haftaya pazartesi üniversitem başlıyor ve şehir dışı :D Bir yanım buruk, tek olacağım için :') 

Ve bu telaş yetmezmiş gibi abim de evleniyor (eeee alırız bir hayırlı olsun) bu yüzden bölüm atmaya vaktim olmaya bilir ve sonra ki bölüm biraz geç gelebilir. Laptop'u zaten yanımda götüreceğim ama umarım kaldığım apartta internet vardır :( Yurt çıkmadı 

Eğer internet sorunu yaşarsam bölümleri nasıl atacağımı pek bilmiyorum :/ 

Bu yüzden bölüm eğer gecikirse sabırla beklemenizi istiyorum, yeni yaşantıma biraz adapte olmak istiyorum. Bu yüzden sizden de büyük bir anlayış bekliyorum. Arayı kesinlikle çok uzatmayacağım ama bir sürede buralarda olamayacağım ♥ 

İnstagram hesabı : buyukparton02 yi takip edebilirsiniz orada aktif olacağım ♥

Keyifli okumalar ♥

320 oy ve 370 yorum gelsin bari bana morel olsun♥

İTHAF: @R1E2BS3KE4 ♥

İTHAF: @R1E2BS3KE4 ♥

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Beren'in Anlatımı

Bilincimi açan şey bedenime saplanan ağrı olmuştu. Belimden aşağısı tutmuyormuş gibi hissediyordum. Gözlerimi yavaşça açtığımda yağmur damlalarının cama vurduğunu gördüm. Gök gürültüsü ile karanlık hava sayesinde saatin kaç olduğunu anlayamıyordum. Kaç saatir yatıyordum böyle?

Ağrı yüzünden biriken göz yaşlarım yanağımdan akarken ağlamama engel olamıyordum. Buğulu gözlerimi silerek elimle yorganı sıktım. İçimden acımın geçmesi için dualar ederken odanın kapısı açıldı.

"Beren?"

Burnumu çekerek Demir'e baktığımda gülümsedi. Eliyle göz yaşımı silip, "Çok mu ağrıyor hala? Doktora gitmek ister misin?" diye sordu.

Başımı iki yana salladığımda Demir yorganı sıkı sıkı tutan elimi avucunun arasına alıp öptü. "Çok güzel yemek hazırladım. Yemek yeyip ilaçlarını iç, böylece biraz olsun ağrıların diner."

"Aç hissetmiyorum." dedim uyumaktan çatallaşan sesimle.

Demir üzerimden yorganı çekip, "Yemek zorundasın ilaç kullanacaksın." dediğinde bir şey demeden bekliyordum.

"Hadi biraz salonda uzan, ben de yemeği ısıtayım."

"Yürümek istemiyorum."

Demir gülerek, "Seni taşımaktan onur duyarım karıcığım." deyip burnumdan öptü ve beni kucağına alacağı sırada ayağıma baktı.

Büyük Patron 2Where stories live. Discover now