GELİNLİKÇİDE KISKANÇLIK KRİZİ

12.7K 380 81
                                    

Nur'dan

Sabah saat 9:30 da kalktım. Yataktan kalkıp elimi yüzümü yıkayıp rutin işlerimi hallettim. Sonra Sude'yi kaldırıp benimle beraber geleceğini itiraz etmemesini söyledim. Oda elini yüzünü yıkayıp geldi ve beraber mutfağa gittik. Annem kahvaltıyı hazırlamıştı bile hemen yerimize oturup yedik. Sonra etrafı toplayıp odalara gidip hazırlanmaya başladık. Rahat uzun çiçekli bir elbise,  siyah babet, lacivert şal ve siyah kol çantamı aldım. Makyaj olarak yüzüme sürme, maskara, hafif açık renk far, ince eyeliner(aylaynır bilmeyenler için), dudagimada az koyu renkte kahve tonunda ruj sürdüm. Sudenin yanına gittiğimde oda benim gibi çiçekli elbise giymişti. İnce askılı elbise, salaş saç örgüsü, beyaz konvers ayakkabı ve sırt çantası ile tamamdı. Makyaj olarak sürme, maskara, kapatıcı, koyu renk ruj sürmüştü. Saate baktığımda saat 10: 58 di birazdan Miranlar gelirdi. Kapı çaldı ve kapıyı açtığımda geldiklerini gördüm. Annem yanımıza geldi ve selam verdi. Miran ile Savaş annemin elini öptüler. Sonra gidelim artık dediler bizde annemle vedalaşıp arabaya bindik. Savaş arkaya geçti bende öne geçmek zorunda kaldım. Sudede arkaya oturdu ve yolculuk başladı. 1 saat sonra mağazaya geldik. Önce gelinlik alınacağı için gelinlikçiye gittik. Ordaki çalışanlar Miranı yiyecek gibi baktılar. Bende o benim dercesine elini tuttum Miranın. Miranda elimi sıkıca tuttu ve gülümsedi. Ay çok tatlı gülüyor. Burda gülemezsin Miran sakın. Kulağına yaklaşıp "eğer gülersen seni mahfederim Miran" dedim. Oda gülmeyi kesti. Yanına görevli kız gelip

Kız : Buyrun! Nasıl yardımcı olabilirim size?

Ben : Tesettür gelinlik modelleri gösterebilirseniz mutlu olurum.

Kız : Tabi. Buyrun buradan.
Dedi ve Sude ile kızı takip ettik. Güzel modeller vardı 1 tane gelinlik denedim Sude giymeme yardım etti sağolsun. Kabinden çıktık ve Miranla göz göze geldik. Bakışına kurban olurum zeytin gözlüm. Ben etrafımda döndüm ve hayran kalmışcasına baktı bana. Yanıma gelip elimden tutup öptü.

Miran : Çok güzel olmuşsun güzelim.

Ben : Teşekkür ederim. Ama bu içime sinmedi başka yere de bakalım.

Miran : Ama çok güzel olmuşsun güzelim.

Ben : Miran içime sinmedi pek yaaa istemiyorum.

Miran : Peki. Nasıl istersen.
Kabine girdim ve kiyafetlerimi giydim dışarı çıktım hemen. Çünkü kızlar hiç hoşuma gitmedi bakışları falan. Çıktığımda kızın biri Mirana bir kağıt vermişti hemen arkasından baktım ne yazıyor diye kızın telefon numarası yaziyordu. Tabi sinirlenmemek elde değil. Kağıdı Miranın elinden alıp yirttim. Kıza çemkirmeye başladım.

Ben : Sen nasıl olursunda benim nişanlıma hatta kocama telefon numaranı verirsin. Seni parçalarım ben.

Miran : Nur sakin ol. Bak düğün arefesinde birşey olmasın.

Ben : Sen kapa çeneni Miran seninle sonra konuşucaz.

Miran : Ben ne yaptım yaa. Suç bende mi?

Ben : Evet suç sende. Ne varda dışarda milletin içinde gülersin be adam.

Miran : Ben millete gülmüyorum sonuçta. Sana gülüyorum. Ama yine suçlu Miran olsun.

Ben : Kusura bakma ağam ama doğrular bunlar. Şimdi sana gelelim soruma cevap ver.
Dedim kıza kız benden bayağı korkmuştu konuşamıyordu.

Ben : Buranın sahibi kim? Bana patronunu çağır hemen. Sizin gibi ahlaksız kadınlar yüzünden güzel olan yuvalar bozuluyor.
Dememle kız timsah göz yaşlarını akıttı hemen. Sonra arkamdan Savaş geldi ve

Savaş : Yenge buranın sahibi benim. Bir sorun mu var?

Ben : Var Savaş var. Bu kız kovulmalı hemde hemen.

ÇOCUKLUK AŞKIM  ( BERDEL )  TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now