KAZA

3.7K 160 11
                                    

1 ay sonra

Nur'dan

Bugün Miran'ın doğum günüydü. Ve bu sene çocuklarımızla girecekti yeni yaşına. Sabah kalkar kalmaz önce bebeklerimin karınlarını doyurup altını değiştirdim ve kıyafetlerini giydirdim. Daha sonra kendimde giyindim ve bebekleri tekrar uyutup aşağı indim. Güzel bir kahvaltı hazırladım. Herşey tam olunca odaya çıktım ve Miran'ın yanına uzandım. Saçlarını hem okşadım hemde dudağını öptüm. Miran da yavaş yavaş uyanmaya başladı. Gözleri ovarak bana bakıyordu.

Ben : Günaydın yakışıklı kocam.

Miran : Günaydın güzelim.

Diyip beni kollarının arasına aldı. İlk boyun girintimi sonra da dudağımı öptü.

Ben : Hadi kalk kahvaltı hazır.

Miran : Tamam güzelim.

Yanağını okşayıp kalktım. Miran da yüzünü yıkayıp odaya geldi. Yatağı topladım hızlıca. Sonra çocukları alıp aşağı indik. Herkes sofraya geçerken bende Mert'i dedesine verip çayları doldurdum. Herkes hem kahvaltısını yapıyor hemde ikizlerle ilgileniyorlardı. Kahvaltım bitince çocuklar ve Miran ile odaya çıktım. İkisini aynı anda kucağıma alamazdım. Ben Mert'in açlıkla emmesini izlerken bir gözümde Mirandaydı. Oğlundan kıskanır oldu beni. Bir anda Miran derin bir iç çekti.

Ben : Noldu hayatım.

Miran sinirle konuştu.

Miran : Şuna baksana şimdi orda benim olmam gerekti ama paşamız var.

Ben : Miran ne diyorsun o daha bebek. Sadece 6 gün sabret ne olacak. 6 ay bekledin 6 gün daha bekle. Hem sen hiç böyle değildin noldu sana?

Miran : Ne mi oldu? Sana dokunamamak nasıl birşey bilmiyorsun. Çok özledim seni hatun.

Ben : Bende özledim ama biraz daha dayan sevgilim.

Miran bir of çekti ve Mert'i benden alıp gazını çıkardı. Mira'yı alıp onu da emzirdim ve gazını çıkartıp uyuttum. Mert babasının kucağında uyumuştu zaten. Bugün Mehmet babalar, annemlerde kalacaktı. Ama önce eve beraber gidecektik. Sonra ben işim var diye çıkıp eve gelecektim. Sonra çok güzel bir geceye hazır olacaktı ev. Aslında doktor kontrolüne dün gittim. Miran işteydi ve haberi yoktu. Çocukları odaya bırakıp aşağı indik. Mutfağı topladım ve herkese kahve yaptım. Aklımda yemekten sonra sahildeki yapacağımız süpriz geldi. İki ayrı yapacaktım. İlk sahilde daha sonra evde odayı güllerle ve mumlarla süsleyecektim. Herkes kahvesini içti ve topladım. Daha sonra çocuklar kalkmadan hızlıca duş aldım. Duştan çıktığımda Miran yine odadaydı. İnsan bir "aşağıdakilere ayıp olur" der. Ama Miran da ayıp yok ki. Odaya bornozum ile girdim. Gözleri hemen beni buldu. Çocuklar bizim yatakta yatıyor etrafa bakıyorlardı. Yatağa oturup bebeklerimi öptüm.

Miran : Bana yok galiba gelinağam?

Ben : Olmaz olur mu ağam en güzeli size.

Diyip ayağa kalkıp yatağın diğer ucuna geçtim ve oturdum. Ellerimi boynunda birleştirip dudağını öpmeye başladım. Miran ilk önce hafif öpmeye başladı daha sonra sert öpmeye başladı ki kapıdan Savaş seslendi.

Savaş : Abi hadi hazırlanında gidelim yaa.

Miran sinirle soludu daha sonra normal bir şekilde.

Miran : Geliyoruz Savaş defol.

Dedi sonunda sesi yüksek çıktı. Kıyamam aşkım yaa. Benim okulum bitsin evler ayrılacak o zaman rahata erer. Yataktan kalkmam ile Miran kucağına oturttu beni.

Miran : Nerde kalmıştık güzelim.

Diyip beni kendine daha çok çekiyordu ve eli bacağımda geziyordu.

Ben : Hazırlanmaya kalkıyorduk kocacım.

Diyip yanağından öptüm ve ayağa kalktım. Üzerime kırmızı triko takım tunik giydim. Emzirdiğim için elbise ile zorlanırdım. Eve gelince giyeceğim elbise. Miran'a da beyaz gömlek ve lacivert kumaş pantolon çıkardım. Giyinip şalımıda taktım. Makyaj olarak maskara, ruj ve eyeliner kullanmayı tercih ettim. Çekmeceden yüzük kutumu çıkardım ve alyansımı taktım. Miran'ın aldığı kolye ve bilekliği de taktım. Sonra çocukları sıkı giydirdim ve pusete koydum. Aşağı indik daha sonra ben odaya çıkıp çocukların çantasını ve kendi çantamı alıp aşağı tekrar indim. Herkes hazır olunca çıktık. Anneme yaklaştığımızı mesaj olarak attım. Onlar hazır edecekti herşeyi. Önce yemek sonra kafede doğum gününü kutlayacaktık.

Eve sonunda geldik ve herkesle selamlaştık. Çocuklar annemlerle beraber oynarken bizde kızlarla mutfağa gittik. Yemekleri ısıtıp sofrayı kurmaya başladık. Herşey eksiksiz olunca hepimiz sofraya geçip yemeye başladık. Yemeğimi hızlı yiyordum biraz çünkü ikizler acıkmıştı. Ben yemeğimi yiyip izin alarak kalktım. Eski odama geçip sırası ile ikizlerin karnını doyurup gazlarını çıkardım. Gözleri kapanmaya başladı ve ikiside uykuya teslim oldu. Yatağa düşmeyecek şekilde ve kenarlarına yastık koyup üzerlerini örttüm. Telsizi de koyup çıktım. Kızlar sofrayı topluyordu yardım edip salona geçtim. Sude bana mesaj attı ve bende yalandan olduğu için herkese işim çıktığını ve 2 saate geleceğimi söyledim. Miran ne kadar ben bırakıyım dese de olmaz diyerek ikna ettim. Evden çıkıp bizim eve gittim ve 1 saate yakın yatak odasını ve merdivenleri güllerle süsledim. Daha sonra mumları yerleştirdim. Kalpli balonlar ve çocuklarla çektiğimiz resimleri falan koydum. Herşey hazır olunca evden çıktım ve kafeye gittim. Ordaki hazırlıklara ve hazırladığımız slayt'a baktım. Son kontrolleri yapıp eve gittim. Miran ısrarla ne işin var dedi ama söylemedim. Okulla ilgili bir durum dedim sadece. İkizlerin ağlama sesini duyunca odama gittim. İkisinin de karnını doyurup gazlarını çıkardım. Daha sonra Sude'nin yardımı ile odadan çıktık.

Aşağı indik ve annemler bir bahane ile ikna etmişler dışarı çıkalım diye. Çocukları sıkıca giydirip bende giyindim ve hep beraber kafeye gittik. Miran ilk girdiğinde şok oldu çünkü unuttuk sandı. Ben üzerimdeki kabandan kurtuldum ve içerden pastayı alıp geldim. Üzerinde çekirdek ailemizin resmi vardı. Miran'ın önüne geldiğim de dilek tutup üfledi. Herkes alkışlayıp tek tek sarıldı. Bende pastayı garsona verdim ve Miran ile sarıldık. Boynunu koklayıp öptüm. Oda şalımın izin verdiği kadar kokladı. Kulağına fısıldadım.

Ben : Asıl süprizim eve gidince hayatım.

Miran : Öyle mi güzelim? Ama çocuklar?

Ben : Hepsi annemlerde kalacak merak etme.

Ayrıldık ve herkes pastasını yedi. Güle oynaya vakit geçti. Arada Miran bana pastasından yediriyordu. Zaman böyle geçti ve herkes eve gitmek için kalktı.

Ben : Anne çantanın içinde sütleri var onları içirirsin.

Annem : Tamam kızım sanki sizi ben büyütmedim.

Ben : Tamam anne eğer birşey olursa arasın.

Annem : Tamam kızım merak etme.

Diyip gitti.

Miran : Bizde artık eve mi gitsek güzelim? Sürprizi merak ediyorum.

Ben : Gidelim hayatım.

Kabanımı giyip çantamı aldım ve kafeden çıktık. Güle oynaya giderken Miran'a süprizin bir kısmını açtım.

Ben : Aşkım.

Miran : Efendim güzelim.

Ben : Ben dün kontrole gittim. 6 gün beklemene gerek yok.

Bana gözleri parlak bir şekilde baktı.  İkimizde sessizdik ve bir daha konuşmadan ses çıkmadan gidiyorduk. Ama Miran bir an bana uzun uzun baktı daha sonra önüne dönmesi ile karşıdan gelen bir kamyonete çarpması bir oldu. En son hatırladığım gözlerimin karanlığa kapanması. 

Çok uzun süre beklettim ama sonunun heyecanlı bitsin istedim. Diğer bölümü kısa yazmaya çalışacağım. Şimdiden size iyi okumalar oy vermeyi unutmayın.☺

ÇOCUKLUK AŞKIM  ( BERDEL )  TAMAMLANDIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin