UYAN GÜZELİM

3.8K 168 4
                                    

Miran'dan

Nur ile eve giderken karşıdan kamyonet geldi ve arabaya çarptı. Uyandığımda başım kanıyordu. Çok fazla ağrım vardı. Soluma dönüp Nur'a baktım. Nur'un başı ve yüzü kan içindeydi. Fazla hareket edemiyordum. Ambulans ve iftaiye gelmişti. Bana boyunluk takmışlardı ve beni çıkarmaya başladılar.

Ben : Nol..uur ka..aarımı kur...tarın ben..i bırakın.

Desemde ilk beni çıkardılar. Nur'u zar zor çıkardılar. Nur kedine gelmemişti daha nolur ona birşey olmasın. Yarım saat içinde hastaneye geldik. Nur'u ameliyata almışlardı bende hasta odasında yatıyordum. Kalkamaya çalıştım ama beceremedim. Babamlara haber vermişlerdi ve onlarda şuan burdaydı. Doktor odaya girdi ve konuşmaya başladım.

Ben : Karım nasıl doktor birşeyler de lütfen.

Doktor bey : Hâlâ ameliyatta ve beyin kanaması var durdurmaya çalışıyorlar.

Ben : Kurtarın onu anlamıyor musun? Karımın saçının tek teline bile zarar gelmeyecek. 

Doktor bey : Merak etmeyin karınız sağlığına kavuşacak.

Yine hemşire geldi ve seruma uyku ilacı atmıştı. Beni her uyandığımda uyutuyorlardı. Çünkü sinirlenip bağırıyordum.

5 gün sonra

Ben artık iyileşmiştim ama Nur hâlâ uyuyordu. Ameliyattan sonra yoğun bakıma aldılar sadece uyanmasını bekleyecektik. Ah be güzelim uyan artık. Bak çocuklarımız seni bekliyor. Hemşire yanıma geldi ve içeri girmeme izin verdi. Odaya girince soluk yüzü içimi parçaladı. Kurumuş dudakları, günlerdir görmediğim gözleri. Yanına oturup saçlarını okşamaya başladım.

Ben : Güzelim kalkta evimize gidelim. Hani bana süprizin vardı uyan da kalan sürprizini yap sevgilim. Senin gülen gözlerini, şen sesini, kokunu özledim hatun kalk. Sensiz bir dakika bile nefes alamıyorum.

Hemşire odaya geldi.

Hemşire : Süre doldu Miran bey.

Başımı salladım ve Nur'un alnını öpüp ordan çıktım. Annemler çocuklara süt anne bulmuştu. Kazadan beri süt anneleri ilgileniyordu. Ahh be gözümün nuru uyanda sen emzir ben de sizi izleyim. Gözümden bir damla yaş düştü hemen sildim. Kötü birşey olmayacak benim karım güçlü. Sonra bana "neden ağladın" diye hesap sorardı. Eve gidip çocukları görüp hemen gelecektim. Anneleri yoğun bakımda olsa da babaları vardı. Yarım saatte eve gittim ve çocukları koklayıp öptüm. Daha sonra üzerimi de değiştirip geri hastaneye gittim. Yine camdan onu izliyordum. Bana deseler ki doğum gününde kaza geçireceksin ve karın bir kaç gün uyanmayacak. Asla inanmazdım buna ama şimdi deseler inanırım. Doktor yarına uyanacağını söyledi. Sonunda meleğim uyanacaktı. Gece yine sandalyede uyuya kalmıştım.

SABAH 🕣🕣🕣🕣

Uyandığımda tamda doktor odaya giriyordu. Ayağa kalkıp camın ordan izlemeye başladım. Nur gözlerini açmıştı sonunda. Allah'ım sana şükürler olsun. Doktor kontrol ederken göz göze geldik ve gülümseyebidiği kadar tebessümle güldü. Ay yüzlü meleğim benim. Doktor odadan güler yüzle çıktı ve konuşmaya başladı.

Doktor bey : Miran bey eşiniz uyandı. Şuan durumu gayet iyi ama müşade altında tutucaz. 2 gün daha misafirimiz olacak. Birazdan normal odaya alınacak. Geçmiş olsun.

Ben : Teşekkür ederim.

Gözlerimden mutluluktan yaşlar akıyordu. Nur'u odaya almışlar ve ben şuan onun ellerini tutmuş öpüyordum.

Ben : Uyanmayacaksın diye çok korktum güzelim.

Nur : Bak birşey olmadı bana iyiyim ben. Çocuklar nerde?

Ben : Merak etme evdeler. Annemler yanında birazdan gelirler.

Nur : İkizler onlar naptı bensiz nasıl karnı doydu?

Ben : Annemler süt anne buldular. O ilgilendi onlarla.

Nur ağlamaya başladı bir anda.

Nur : Ben çocuklarımı özledim.

Ben : Şimdi gelecekler güzelim yapma ama böyle.

Demem ile kapı açıldı. Annemler gelmişti hepsi durumunun nasıl olduğunu soruyorlardı. Selim koşarak yanımıza geldi ve Nur'a sarıldı.

Selim : Seni çok özledim anne.

Nur : Bende seni çok özledim birtanem. Ben yokken kardeşlerine iyi baktın mı?

Selim : Evet anne baktım.

Annem kucağındaki Mert'i, Nur'un kucağına bıraktı. Nur koklayıp öptü doya doya. Daha sonra sıra Mira'ya geldi. Onada aynısını yaptı. Akşama kadar çocuklarla ilgilendi daha sonra uyudu. Herkesi eve gönderdim ve yine bugün Nur ile ben kaldım. Tek fark yanında uyumam. Sessizce yanına yattım ve sıkıca sarıldım. Ne kadar özlediğimi şimdi daha iyi anladım. Yarının güzel olması umudu ile gözlerimi kapadım.

Çok kısa oldu biliyorum. Sabırsızlıkla bekleyenler için çok kısa tuttum. Inşallah beğenirsiniz. Şimdiden size iyi okumalar oy vermeyi unutmayın...☺☺☺

ÇOCUKLUK AŞKIM  ( BERDEL )  TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now