MEZUNİYET

4K 166 9
                                    


Miran'dan

O günün üzerinden nerdeyse 11 ay geçmiş ve bugün Nur'un mezuniyeti vardı. Okuluna gittik ve herkes kep attı. Akşama da deniz manzaralı bir yerde eğlence yapacaklardı. Şuan yolda eğlencenin olacağı yere gidiyorduk. Selim annemler ile beraberdi. Nur her geçen gün güzelleşiyor ve bende fazlası ile kıskanç olmaya başlıyordum. Geçen dışarda yemek yerden itin teki baktı Nur'a bende haddini bildirdim.

Nur'un kıyafeti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nur'un kıyafeti

Fazla abartılı olsun istemedi ama yine de güzeldi. Evleneli 1 yılı geçmişti. Günler çabuk geçmişti ne ara 1 yılı geçti hiç anlamadım. Düşüncelerimi bölen Nur ile ona döndüm.

Nur : Hayatım iyi misin?

Ben : Evet güzelim gayet iyiyim.

Nur : Dalmışsın ondan sordum.

Ben : 1 yılı geçti evleneli onu düşünüyordum.

Nur : Çabuk geçti 1 yıl bakalım diğer günlerde neler bekliyor bizi.

Diyip gülmeye başladı. Ben bu güzelin gamzesine canımı veririm. Gül yüzlü sevdiğim. 1 saatin sonunda gelmiştik. Bütün arkadaşları ve partnerleri gelmiş nerdeyse. Bizde arabadan bir an önce inip el ele içeri yürümeye başladık. Müdür bey ve öğretmenler de vardı. Onlarla selamlaşıp masaya geçip oturduk. Bu arada Nur 4 yıllık matematik öğretmenliği bölümünü kazandı. Ama şu olacak ki Nur için bir okul yaptırıyorum Mardin'e. Nur orda yaşamayı çok istiyor özellikle kız çocuklarının okumasını istiyor. Bu yüzden elinden geleni yapacaktı. Üniversite buraya çıkmıştı. Herneyse şimdiye dönelim. Şuan herkes gelmiş ve eğlence başlamıştı. Tabi ilk olarak dans edilecekti. Yavaş yavaş herkes çıkmaya başlayınca bende Nur'u kaldırdım. Ellerim belinde yer edinirken onun elleride ensemde yeri edinmişti. Müzik bitene kadar dans ettik ve sonra yerimize geçtik. Kızların kopamadığı pistten Merve geldi ve Nur'u yanına alıp gitti. Pistte onlar oynarken onu hayranlıkla izlerken yanıma Şahin geldi.

Şahin : Bugün ayrı güzeller.

Ben : Evet öyle. Ee mezun oldular artık sizinde düğün yakın olur.

Dedim gülerek.

Şahin : Yakın kardeşim yakın. Şahidim sensin zaten.

Ben : Sağol kardeşim. Valla şu manzaraya bakarsak düğün gecesi siz gecenin verdiği değil de oyunların verdiği yorgunlukla uyursunuz hemen.

Merveyi göstererek konuştum. Çünkü Nur ile oyun havası falan olunca başka dünyada gibiler. Bunu söylerken kulağına demiştim.

Şahin : Valla haklısın Miran. O gün bir gelsin de yeter ki başka birşey istemiyorum.

Ben : Az kaldı zaten dayan.

Gece saat 23.50'yi gösterirken Şahin ve Merve ile ayrılıp arabaya bindik.

ÇOCUKLUK AŞKIM  ( BERDEL )  TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now